αρχική σελίδα
Δευτέρα, 22 Σεπτεβρίου 2014
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Χρηματοδοτικά εργαλεία δανειοδότησης μέσω προγραμμάτων της ΕΤΕπ.
Ηλεκτρονική Πληροφόρηση Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς
ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ποιά είναι η γνώμη σας για το portal;

Πολύ καλό
Καλό
Μέτριο
Κακό
Δεν έχω γνώμη
 
Πληροφορίες για το web ΕΒΕΠ
Πληρωμή οφειλών με πιστωτική / χρεωστική κάρτα ή με web banking - υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για τις συναλλαγές των επιχειρήσεων με το ΕΒΕΠ - έκδοση όλων των πιστοποιητικών.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ Ε.Β.Ε.Π.

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014, στο Δημαρχείο του Πειραιά, συνάντηση του Προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, κ. Β. Κορκίδη και των μελών του Προεδρείου του Ε.Β.Ε.Π., που απαρτίζεται επίσης από τους κ. κ. Δ. Μαθιό, Α΄ Αντιπρόεδρο, Ν. Μαυρίκο Β΄ Αντιπρόεδρο, Δ. Μαρκομιχάλη, Γεν. Γραμματέα και Ν. Μανεσιώτη, Οικ. Επόπτη, με το νέο Δήμαρχο Πειραιά, κ. Γ. Μώραλη, παρουσία του γενικού γραμματέα του Δήμου Πειραιά κ. Β. Ταταρόπουλου. (19/09/2014)   περισσότερα »

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Ε.Β.Ε.Π. ΕΠΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠ.Α.ΑΝ. ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ "LOGISTICS" (10/09/2014)
ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Β.Ε.Π., κ. Β. ΚΟΡΚΙΔΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΞΑΓΩΓΙΚΩΝ & ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.Α.ΑΝ. (05/09/2014)
ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΣΕΕ & Ε.Β.Ε.Π., κ. ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΡΚΙΔΗ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΗΣ 79ης Δ.Ε.Θ. (03/09/2014)
ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ - ΕΣΠΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ – Γ’ ΦΑΣΗ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ Ε.Π. «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» ΤΟΥ ΕΣΠΑ (31/03/2014)
Ο.Α.Ε.Δ.: «ΈΝΑΡΞΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ» (02/01/2014)
ΕΝΤΥΠΟ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ (04/09/2013)
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ-ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΙΙ)» (17/04/2014)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΜΕΤΑΦΟΡΑΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ LOGISTICS ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΥΝΔΔΕ&L), ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014, ΜΕ ΘΕΜΑ : «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ». (15/09/2014)
ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ IST COLLEGE ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Ε.Β.Ε.Π. (11/09/2014)
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΜΕ ΤΗΣ ΕΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ - ΑΘΕΜΙΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ IPR ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ (10/09/2014)
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΠ Α.Ε., ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΥΝΑΨΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ "ΠΑΡΟΧΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΥΚΟΛΙΩΝ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΟΙΠΩΝ ΦΟΡΤΙΟΥ ΠΛΟΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΛΕΟΥΝ ΣΤΗ ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΟΛΠ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ -ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ" (01/09/2014)
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΟΛΠ Α.Ε. ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Α) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ & ΛΕΙΤΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ & Β) ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΛΩΤΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (01/09/2014)
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 9 ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΤΗΣ ΠΕΔΑ & ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΩΝ & ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ (01/09/2014)
LiveFeed: KEEE: e-BOSS
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Ηλεκτρονικές Προμήθειες
Προϊόντα (RFI/B2C)
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΠΛΟΙΩΝ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Ηλεκτρονικές Προμήθειες
Προϊόντα (RFI/B2C)
ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Ηλεκτρονικές Προμήθειες
Προϊόντα (RFI/B2C)
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Ηλεκτρονικές Προμήθειες
Προϊόντα (RFI/B2C)
για Εταιρική Παρουσίαση & Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password