Ενημέρωση   /   Ανακοινώσεις   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΑΡΑΒΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (Α.Ε.ΕΒΕΠ:3774/2021)
06/09/2021 - ΠΗΓΗ: Ε.Β.Ε. ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο λαμβάνει την τιμή και τη χαρά να ανακοινώνει την διοργάνωση του πρώτου Αραβο-Ελληνικού Συνεδρίου Τροφίμων (σε ηλεκτρονική μορφή), με οριστική ημερομηνία την 5η & 6η  Οκτωβρίου τ.ε.


Καλωσορίζουμε τη συμμετοχή της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας σε αυτό το πρώτο συνέδριο του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου αποκλειστικά αφιερωμένο στον τομέα των τροφίμων, σχεδιασμένο έτσι ώστε να εξερευνήσει πιθανότητες  και ευκαιρίες αμοιβαίας συνεργασίας και ανταλλαγής τεχνογνωσίας μεταξύ των ελληνικών και αραβικών επιχειρήσεων και οργανισμών.


Το πρόγραμμα του συνεδρίου θα περιλαμβάνει όλους σχεδόν τους σχετικούς τομείς που άπτονται του ενδιαφέροντος της Ελλάδας και των αραβικών χωρών, με αξιόλογους ομιλητές επιχειρηματίες, επιστήμονες, ειδήμονες και μηχανικούς του χώρου.


Οι ομιλίες και παρουσιάσεις θα διεξαχθούν στα ελληνικά και αραβικά (με ταυτόχρονη διερμηνεία), ενώ η πλατφόρμα θα επιτρέψει τη δικτύωση μεταξύ Ελλήνων και Αράβων συμμετεχόντων στην αγγλική γλώσσα μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων (chatting) ή βιντεοκλήσεων καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.


Επισυνάπτεται ενημερωτικό φυλλάδιο αναφορικά με το συνέδριο.

 

Τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.
Σημειώνεται πως η συμμετοχή επιβεβαιώνεται με την καταβολή του απαραίτητου κόστους συμμετοχής, όπως αναφέρεται στη φόρμα εγγραφής.

 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΤΕΤΑΡΤΗ, 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, στις 16:00


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή
DOWNLOADS
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ.pdf