Ενημέρωση   /   Ανακοινώσεις   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΠΡΑΞΗ ΟΠΣ 488597- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ/ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ: ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ
09/09/2015 - ΠΗΓΗ: Ε.Β.Ε. ΠΕΙΡΑΙΩΣ

bannerHR_F8508.jpg

 

Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά ανακοινώνει ότι,  από την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015, έδωσε εντολή προς την Τράπεζα της Ελλάδος να πιστώσει τους ατομικούς τραπεζικούς λογαριασμούς  2.411 εργαζομένων και αυτοαπασχολούμενων, με το Εκπαιδευτικό Επίδομα που δικαιούνται για την πλήρη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα  «Επαγγελματική Κατάρτιση, Συμβουλευτική Υποστήριξη, Πιστοποίηση Τεχνικής Ικανότητας 2.500 επαπειλούμενων με ανεργία, εργαζόμενων και αυτοαπασχολούμενων, κυρίως των βιομηχανικών κλάδων, της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά και του Θριασίου Πεδίου».

 

Πρόκειται για έργο που υλοποιείται  στο πλαίσιο της Πράξης ΟΠΣ 488597, με δικαιούχο το Ε.Β.Ε.Π., ενταγμένης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ  2007-2013 «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» και χρηματοδοτείται από πόρους του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου.

 

Το Επιμελητήριο έχει μεταβιβάσει προς την Τράπεζα της Ελλάδος,  για τις σχετικές πληρωμές των δικαιούχων,  το συνολικό ποσό των 3.222.598 €.

 

Οι ωφελούμενοι θα λάβουν, με πίστωση των ατομικών τραπεζικών λογαριασμών τους από τις Τράπεζα της Ελλάδος,  τις αμέσως προσεχείς ημέρες,  το καθαρό ποσό που αντιστοιχεί στο Εκπαιδευτικό Επίδομα.

 

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή