Ενημέρωση   /   'Αρθρα-Δηλώσεις-Παρεμβάσεις   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Παρέμβαση Ε.Β.Ε.Π. υπέρ των θέσεων της Ελληνικής Ένωσης Πλοιοκτητών Ρυμουλκών, Ναυαγοσωστικών, Αντιρρυπαντικών και Πλοίων Υποστήριξης Υπεράκτιων Εγκαταστάσεων, σε ό,τι αφορά την ειδική φορολογία ρυμουλκών λιμένος (13/07/2022)
14/07/2022 - ΠΗΓΗ: Ε.Β.Ε. ΠΕΙΡΑΙΩΣ

President_F31705.png 

 

Προς:Υπουργό Οικονομικών, κ. Χρ. Σταϊκούρα
Κοιν.:Υφυπουργό Οικονομικών, κ. Απ. Βεσυρόπουλο
        Γ.Γ. Οικον. Πολιτικής,κ. Νικ. Κουλοχέρη
        Γ.Γ. Φορολογικής Πολιτικής, κ. Εμμ. Μαστρομανώλη
 
Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
 
Το Ε.Β.Ε.Π. επιθυμεί να παρέμβει υπέρ των θέσεων της Ελληνικής Ένωσης Πλοιοκτητών Ρυμουλκών, Ναυαγοσωστικών, Αντιρρυπαντικών και Πλοίων Υποστήριξης Υπεράκτιων Εγκαταστάσεων, σε ό,τι αφορά την ειδική φορολογία ρυμουλκών λιμένος, σύμφωνα με τις θέσεις, οι οποίες έχουν διατυπωθεί στις σχετικές επιστολές, που σας έχει αποστείλει η Ένωση στις 24.06.2022 και στις 04.07.2022.
 
Η επίλυση του συγκεκριμένου ζητήματος, σε ένα πλαίσιο συναίνεσης με την Ελληνική Ένωση Πλοιοκτητών Ρυμουλκών, Ναυαγοσωστικών, Αντιρρυπαντικών και Πλοίων Υποστήριξης Υπεράκτιων Εγκαταστάσεων, θα επιτρέψει τη διατήρηση της τιμολόγησης των ρυμουλκικών υπηρεσιών σε ένα επίπεδο που δεν θα επηρεάζει δυσμενώς την ανταγωνιστικότητα του λιμένος Πειραιώς, αλλά φυσικά και των υπολοίπων λιμένων της χώρας, θέμα το οποίο, όπως αντιλαμβάνεστε, αφορά άμεσα στο Ε.Β.Ε.Π. και στην Πειραϊκή Οικονομία.
 
Μετά τιμής,
 
Ο Πρόεδρος
Βασίλης Κορκίδης


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή