Ενημέρωση   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Χαιρετισμός προέδρου στον ΣΕΚΛΑ
01/03/2024 - ΠΗΓΗ: Ε.Β.Ε. ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 

Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο, το ΔΣ και όλους τους φίλους μέλη της ΣΕΚΛΑ για την πολύ τιμητική βράβευση μου. Το ΕΒΕΠ θα είναι πάντα δίπλα στη μεγαλύτερη συστάδα εμπόρων τροφίμων της Ελλάδας!

 

Με τζίρο περίπου 1 δις ευρώ ετησίως, η Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών αποτελεί στην ουσία τη μεγαλύτερη υπεραγορά φρούτων και λαχανικών στη χώρα μας. Ψυχή αυτής της αγοράς, που συμπληρώνει φέτος 59 χρόνια από της ιδρύσεώς της, ο Σύνδεσμος Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών με τις 400 επιχειρήσεις μέλη του, οι οποίες ικανοποιήσουν τις ανάγκες τροφοδοσίας των λιανοπωλητών στις λαϊκές αγορές της Αθήνας, του Πειραιά, των νησιών και της υπόλοιπης περιφέρειας, και όχι μόνο.

Η Κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη, όπως είναι γνωστή στο πλατύ κοινό, είναι τοπόσημο για την τοπική επιχειρηματικότητα στον κλάδο των τροφίμων και σημείο αναφοράς για το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς πέρα από την υποστήριξη στην αντιμετώπιση διαφόρων θεμάτων σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς (ΣΕΚΛΑ), στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η Ελληνική οικονομία χρειάζεται οργανωμένα και ολοκληρωμένα επιχειρησιακά σχήματα, όπως αυτό της Κεντρικής Λαχαναγοράς, που αντλούν πόρους, προάγουν την επιχειρηματικότητα, ενισχύουν τον υγιή ανταγωνισμό και ανταποδίδουν ποιότητα υπηρεσιών στους πολίτες. Και ο ΣΕΚΛΑ μεταξύ των άλλων προάγει την επιχειρηματικότητα στον ιδιαίτερα ευαίσθητο κλάδο των τροφίμων.

Εύχομαι στο προεδρείο και τα μέλη του Δ.Σ. να συνεχίσουν το άοκνο έργο τους για την υποστήριξη των επιχειρήσεων που είναι εγκατεστημένες στην αγορά, προσδίδοντας στην ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας. Το Ε.Β.Ε.Π. θα είναι πάντα δίπλα σας.

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή