ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΑΥΤΟΑΠΟΓΡΑΦΗ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΣΤΟ ΓΕΜΗ
06/07/2012 - ΠΗΓΗ: Ε.Β.Ε. ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Οι ανώνυμες εταιρείες υποβάλλουν τα παρακάτω:

I. Τον Αριθμό Μητρώου Ανωνύμων Εταιρειών (ΑΡΜΑΕ)
II. Την επωνυμία και τον διακριτικό τους τίτλο, όπως αναγράφεται στο σχετικό άρθρο του καταστατικού
III. Στοιχεία Μετοχικού Κεφαλαίου (ύψος Μετοχικού Κεφαλαίου - καταβεβλημένο Μετοχικό Κεφάλαιο - αριθμός και είδη μετοχών - ονομαστική αξία μετοχής/μετοχών)
IV. Στοιχεία έδρας (Δήμος και Δ/νση Γραφείων)
V. Το σκοπό της εταιρείας όπως αυτός αναγράφεται στο καταστατικό
VI. Τη διάρκεια εταιρείας (από - έως) (Ημερομηνία ιδρυτικής καταχώρισης....)
VII. Τη διάρκεια της εταιρικής χρήσης (από - έως)
VIII. Τη διάρκεια της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου της (όπως αυτή προβλέπεται από το σχετικό άρθρο του καταστατικού)
IX. Τον αριθμό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της (όπως αυτός προβλέπεται από το σχετικό άρθρο του καταστατικού)
X. Εάν η εταιρεία είναι μονοπρόσωπη, τον ΑΦΜ του μοναδικού εταίρου
XI. Την ημερομηνία έναρξης και λήξης της θητείας του ισχύοντος Διοικητικού Συμβουλίου της ή των εκκαθαριστών της εφόσον συντρέχει περίπτωση
XII. Τον αριθμό των μελών του ισχύοντος Διοικητικού Συμβουλίου της.
XIII. Τους Α.Φ.Μ. και την ιδιότητα των μελών του ισχύοντος Διοικητικού Συμβουλίου της καθώς και την ιδιότητα αυτών ως εκπροσώπων από κοινού ή μεμονωμένα.
XIV. Τους Α.Φ.Μ. των λοιπών εκπροσώπων αυτής καθώς και την ιδιότητα αυτών ως εκπροσώπων από κοινού ή μεμονωμένα.
XV. Εάν η εταιρεία έχει λυθεί αναφορά του λόγου λύσης(απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, τυχόν δικαστική απόφαση ή κήρυξη της εταιρείας σε πτώχευση, καθώς και αναφορά του δικαστηρίου που εξέδωσε τη σχετική απόφαση και του αριθμού της απόφασης
XVI. Εφόσον η εταιρεία έχει λυθεί, τους ΑΦΜ καθενός από τους εκκαθαριστές, όπως αναφέρονται παραπάνω, καθώς και ένδειξη εάν οι εκκαθαριστές εκπροσωπούν την εταιρεία από κοινού ή μεμονωμένα
XVII. Τους Α.Φ.Μ. των ελεγκτών της χρήσης 2011, εφόσον συντρέχει περίπτωση, καθώς και την ιδιότητα αυτών ως τακτικών ή αναπληρωματικών.
XVIII. Τους αριθμούς και τις ημερομηνίες των ΦΕΚ/ΤΑΕ-ΕΠΕ & ΓΕΜΗ στα οποία δημοσιεύθηκαν σχετικές ανακοινώσεις για τα υπό ΧΙ-ΧVII στοιχεία
XIX. Τους αριθμούς και τις ημερομηνίες των ΦΕΚ/ΤΑΕ-ΕΠΕ & ΓΕΜΗ στα οποία δημοσιεύθηκαν οι ισολογισμοί χρήσης 2010 και 2011.
XX. Τον αριθμό και την ημερομηνία του ΦΕΚ/ΤΑΕ-ΕΠΕ & ΓΕΜΗ στο οποίο δημοσιεύθηκε η τελευταία τροποποίηση του καταστατικού.

Τα έγγραφα που συνυποβάλλονται είναι:

    • Το ισχύον καταστατικό της εταιρείας, όπως αυτό έχει διαμορφωθεί σε ενιαίο κείμενο και έχει καταχωρισθεί και τηρείται από την αρμόδια αρχή (σε μορφή .doc ή pdf).
    • Το πρακτικό της συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης κατά την οποία κωδικοποιήθηκε για τελευταία φορά το καταστατικό (σε μορφή .doc ή pdf)
    • Το πρακτικό της συνεδρίασης της Γενικής συνέλευσης στην οποία εκλέχτηκε το Διοικητικό Συμβούλιο (σε μορφή .doc ή pdf).
    • Τo πρακτικό της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την οποία συγκροτήθηκε αυτό σε σώμα και χορηγήθηκαν δικαιώματα εκπροσώπησης (σε μορφή .doc ή pdf).
    • Τo πρακτικό της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την οποία χορηγήθηκαν δικαιώματα εκπροσώπησης εάν είναι διαφορετική από την προηγούμενη (σε μορφή .doc ή pdf).
    • Το πρακτικό της τελευταίας τακτικής Γενικής Συνέλευσης (σε μορφή .doc ή pdf)
    • Το πρακτικό της Γενικής Συνέλευσης που ενέκρινε τον τελευταίο ισολογισμό
    • Τυχόν πρακτικό συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης με την οποία λύεται η εταιρεία (σε μορφή .doc ή pdf).
    • Τυχόν δικαστική απόφαση ή κήρυξη της εταιρείας σε πτώχευση, (σε μορφή .pdf)



 Οδηγίες Συμπλήρωσης Φορμών Αυτοαπογραφής

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή