Ενημέρωση   /   Ανακοινώσεις   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ (E-SECURITY)
30/04/2009 - ΠΗΓΗ: Ε.Β.Ε. ΠΕΙΡΑΙΩΣ


Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά σας ενημερώνει ότι:

Από την Πέμπτη 7 Μαΐου 2009 και ώρα 12.00, μπορούν οι επιχειρήσεις να υποβάλλουν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση http://www.digitalaid.gr/e-security ηλεκτρονικά την αίτηση επιχορήγησης του επενδυτικού σχεδίου τους για το πρόγραμμα «Ενίσχυση επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδύσεων στην ψηφιακή ασφάλεια (e-security)».

Στο πλαίσιο της δράσης, χρηματοδοτούνται δαπάνες που αφορούν στην προμήθεια εξοπλισμού, λογισμικού και υπηρεσιών για τη βελτίωση της ψηφιακής ασφάλειας. Η ενίσχυση καταβάλλεται στην επιχείρηση μετά την ολοκλήρωση της επένδυσης και την πιστοποίησή της από την «Ψηφιακές Ενισχύσεις ΑΕ». Η χρονική διάρκεια ολοκλήρωσης των εγκριθέντων επενδυτικών σχεδίων δεν πρέπει να υπερβαίνει τους έξι μήνες από την ημερομηνία έγκρισης.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της Ψηφιακής Στρατηγικής και αντιστοιχεί στην Κατεύθυνση δράσεων 4: «Ψηφιακή ασφάλεια και ενίσχυση της εμπιστοσύνης στα νέα μέσα» και χρηματοδοτείται με πόρους του Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση» (ΕΣΠΑ 2007-2013). Αναλυτικές πληροφορίες βρίσκονται διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.digitalaid.gr.

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή