Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Σάββατο, 04-02-2023 I  

 
ΕΛΑΣΤΡΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ- ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Η Επιχείρηση

 

Η Εταιρία ΕΛΑΣΤΡΟΝ Α.Ε.Β.Ε. Χαλυβουργικά Προϊόντα συστήθηκε το 1958 ως Εταιρία Α. ΚΑΛΠΙΝΗΣ - Ν. ΣΙΜΟΣ. Είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών με αριθμό 7365/06/Β/86/32 και σήμερα κατέχει ισχυρή θέση στην ελληνική αγορά μετάλλων. Με περισσότερα από 50 χρόνια παρουσίας στον κλάδο αποτελεί τον κύριο επεξεργαστή και μεταπωλητή προϊόντων χάλυβα στην Ελλάδα με ισχυρές διεθνείς και μακροχρόνιες εγχώριες συνεργασίες.

Η αγορά χάλυβα είναι ένας ιδιαίτερα ανταγωνιστικός χώρος που απαιτεί αξιόπιστα προϊόντα, ισχυρές βάσεις και στρατηγικό σχεδιασμό. Πρόκειται για ένα κλάδο με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την έντονη διακύμανση των τιμών των πρώτων υλών, ο οποίος ακολουθεί ήπια πορεία ανάπτυξης τόσο όσον αφορά την κατανάλωση, όσο και την παραγωγή, και δεν επιφυλάσσει εκπλήξεις για τους ισχυρούς παίχτες που κινούνται μελετημένα με όπλο την αξιοπιστία και την εμπειρία τους. Με το ρυθμό ανάπτυξης να αναμένεται να διατηρηθεί σε σταθερά επίπεδα, η παγκόσμια αγορά αποτελεί γόνιμο έδαφος εξέλιξης για δυναμικές εταιρείες όπως η ΕΛΑΣΤΡΟΝ, που διαθέτουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των υψηλής προστιθέμενης αξίας προϊόντων.

Η ισχυρή παρουσία της Εταιρίας οφείλεται κατά κύριο λόγο στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της που αποτελούν και την ειδοποιό της διαφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Η εμπειρία μισού αιώνα εισαγωγής, επεξεργασίας και εμπορίας χάλυβος, λαμαρινών, ειδών σιδήρου και μετάλλων, συναντά τις σύγχρονες διαδικασίες και την υψηλή τεχνογνωσία, δημιουργώντας τα ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία χτίζεται ο αναπτυξιακός σχεδιασμός της. Με μια διευρυμένη γκάμα προϊόντων, που περιλαμβάνει περισσότερους από 300 κωδικούς και ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών με περισσότερους από 35 προμηθευτές διεθνώς σε 24 χώρες, η Εταιρία ΕΛΑΣΤΡΟΝ προχωρά στο μέλλον με σταθερά βήματα που εγγυώνται την περαιτέρω ανάπτυξή της και την ενίσχυση της οικονομικής ισχύος της.

Η Εταιρία ΕΛΑΣΤΡΟΝ δεν κάνει υποχωρήσεις σε θέματα ποιότητας, για αυτό συνεργάζεται με τους καλύτερους για να παρέχει τα καλύτερα προϊόντα στους χιλιάδες πελάτες της που την εμπιστεύονται και τη στηρίζουν. Με στόχο τη διείσδυση στις αναπτυσσόμενες αγορές των Βαλκανίων ενισχύει την παρουσία της με νέες στρατηγικές συνεργασίες που θα δώσουν ώθηση στα αναπτυξιακά της πλάνα. Κοιτώντας μπροστά, με βαθιά γνώση του αντικειμένου και της αγοράς, η Εταιρία ΕΛΑΣΤΡΟΝ προχωρά δυναμικά υλοποιώντας τα σχέδιά της. Η οικονομική της ευρωστία και η προτίμηση των συνεργατών και πελατών της, αποτελούν έμπρακτη αναγνώριση των σωστών επιλογών της μέχρι τώρα και οδηγό για τις κινήσεις του μέλλοντος.

 


Εκτυπώσιμη μορφή