Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Σάββατο, 04-02-2023 I  

 
DIPO ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΜΠΟΡΙΑ ΞΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΞΥΛΟΥ

Η Επιχείρηση

 

Η DIPO, χρησιμοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία της στην επεξεργασία του ξύλου, επικεντρώνεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στις ανάγκες επικάλυψης επιφανειών με ξύλινες επενδύσεις και πατώματα.

Στην DIPO θα βρείτε την μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων συγκεντρωμένη μπροστά στα μάτια σας και το πιο πλούσιο διαστασιολόγιο. Προσφέροντας ασύγκριτη ποικιλία στο μασίφ ξύλο, το προγυαλισμένο, αλλά και το laminate, είμαστε σίγουροι ότι αν περάσετε από μια έκθεση της DIPO, θα βγείτε ερωτευμένοι με τουλάχιστον ένα προϊόν.

Εμείς πάντως δηλώνουμε μόνιμα ερωτευμένοι με όλα. Γι αυτό και δεν δεχόμαστε την παραμικρή απόκλιση ή "ευλυγισία" όσον αφορά την ποιότητά τους. Επεξεργαζόμαστε εμείς οι ίδιοι σχεδόν όλα τα προϊόντα που προσφέρουμε, και τα υποβάλουμε στους πιο αυστηρούς ελέγχους, απαιτώντας πάντα να ανταποκρίνονται στα πιο υψηλά standards. 

Γι αυτό και σας εγγυόμαστε ότι όταν έρθει η μέρα που το καινούριο σας πάτωμα έχει εγκατασταθεί, και το δείτε για πρώτη φορά ολοκληρωμένο, θα χαμογελάσετε βλέποντας με τα ίδια σας τα μάτια ότι είναι τόσο όμορφο, αν όχι πιο όμορφο, όσο το δείγμα που διαλέξατε. Και αυτό το εγγυόμαστε γιατί ένα-ένα, κάθε κομμάτι παρκέτου ή επένδυσης που παράγουμε έχει περάσει από τα χέρια μας, έχει υποβληθεί σε αυστηρή κριτική, και έχει εγκριθεί για την ποιότητα και την αισθητική του. 

Η DIPO είναι μέλος του όμιλου INTERWOOD-XYLEMBORIA ATENE, της μεγαλύτερης εισαγωγικής-εμπορικής εταιρίας ξύλου στην Ελλάδα.


Εκτυπώσιμη μορφή