Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Πέμπτη, 29-09-2022 I  

 
TRK COFFEE & BEVERAGES ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Επιχείρηση

 

Η εταιρεία TRK COFFEE & BEVERAGES Α.Ε. ιδρύθηκε το 2003 από τον κύριο Γιώργο Τρίκα, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο του καφέ από το 1996. Η TRK COFFEE & BEVERAGES Α.Ε. αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για την Ελλάδα και την Κύπρο τις παρακάτω εταιρείες: 

  • CAFFE’ MAURO (1949): εσπρέσσο με καταγωγή τη Reggio Calabria της Νότιας Ιταλίας και με χαρακτηριστικό το αργό καβούρδισμα συγκαταλέγεται σε μία από τις 10 πρώτες εταιρείες espresso στην Ιταλική αγορά. 
  • TORANI (1925): είναι η πρώτη εταιρεία στη Βόρεια Αμερική και η μόνη που έχει στη γκάμα της τόσα πολλά προϊόντα, για τη δημιουργία υπέροχων ροφημάτων, όπως: φυσικά αρωματικά Σιρόπια Γεύσεων για κρύα και ζεστά ροφήματα (περίπου 80 γεύσεις), Frozen Coffee Mocha και Latte (παγωμένος καφές σε παχύρευστη μορφή), Purée Blend (συμπυκνωμένος πολτός φρούτων σε 8 υπέροχες γεύσεις για smoothies και γρανίτες) και Sauces σε γεύσεις σοκολάτα, καραμέλα και λευκή σοκολάτα. 
  • TWO LEAVES AND A BUD (2005): βραβευμένο τσάι σε μοναδική διάφανη συσκευασία πυραμίδας, με ολόκληρα φύλλα τσαγιού σε ανεπανάληπτα αρώματα και γεύσεις όπως: Assam Breakfast, Earl Grey, Darjeeling, Mountain High Chai, Tamayokucha, Jasmine Petal, Orange Sencha, Chamomile, Peppermint.
  • GAGGIA (1948): είναι η πιό γνωστή ιταλική εταιρεία μηχανών εσπρέσσο επαγγελματικής και οικιακής χρήσης, το όνομα της οποίας είναι συνώνυμο της παράδοσης & αξιοπιστίας. 

Όλα αυτά τα χρόνια, η TRK COFFEE & BEVERAGES Α.Ε., προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με ένα άριστα καταρτισμένο τμήμα υποστήριξης (after sales service). Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, έχει καθιερώσει την εταιρεία και έχει βοηθήσει στην κατάληψη ενός σημαντικού κομματιού στην ελληνική αγορά.


Εκτυπώσιμη μορφή