Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Σάββατο, 04-02-2023 I  

 
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΡΟΥΣΣΟΥΝΕΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Επιχείρηση

 

Η ΡΟΥΣΣΟΥΝΕΛΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ, ιδρύθηκε το 1968 από τον Αναστάσιο Ρουσσουνέλο και λειτουργεί με βάση τα δικά σας πρότυπα, τα δικά σας όνειρα και τις δικές σας ανάγκες. Για αυτό έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση χιλιάδων πελατών σε όλη τη διάρκεια της πορείας της. Πάνω από 3.500 οικογένειες έχουν στεγαστεί μέχρι τώρα σε 350 περίπου πολυκατοικίες ή συγκροτήματα πολυκατοικιών. Γι' αυτό είναι η 1η Εταιρεία στην κατασκευή πολυτελών διαμερισμάτων στην Ελλάδα και η μόνη που μπορεί να δώσει Εγγύηση ποιότητας, ασφάλειας, εξυπηρέτησης και προνομιακών τιμών.

Σήμερα, έχοντας πολυετή εμπειρία και επιτυχημένη παρουσία στον χώρο της κατασκευής, διαθέτουμε εκατοντάδες ετοιμοπαράδοτα διαμερίσματα και μεζονέτες σε περισσότερους από είκοσι δήμους των Δυτικών προαστίων, του Πειραιά, του κέντρου της Αθήνας και στις περιοχές Ασπρόπυργο, Ελευσίνα, Σαλαμίνα και Χαλκίδα.

Δεχόμαστε ανταλλαγή ημιτελών κατασκευών με έτοιμα διαμερίσματα ή οικόπεδα. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας βρίσκεται δίπλα σας από την πρώτη στιγμή για να προσφέρουν την γνώση και την εμπειρία τους και αποτελούν το βασικό μοχλό για την επίτευξη των στόχων μας και τη δυναμική μας ανάπτυξη. Όλοι οι συνεργάτες μας είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες και αφοσιωμένοι στους πελάτες έτσι ώστε να ανταποκρίνονται με:

  • ΤαχύτηταΑξιοπιστίαΕυελιξίαΥπευθυνότητα
  • Στόχος μας είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΚΑΝΟΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ.

Εκτυπώσιμη μορφή