Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Πέμπτη, 29-09-2022 I  

 
Χ.ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

Η Επιχείρηση

 

Η Χ. Τσακίρογλου Α.Ε. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση τριών γενεών. Ξεκινώντας το 1950 στην περιοχή του Κορυδαλλού και διανύοντας σχεδόν 50 χρόνια ως ατοµική επιχείρηση, δηµιούργησε τις βάσεις, ώστε το 1998 να ιδρυθεί η εταιρεία Χ. ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ Ε.Π.Ε., η οποία το 2005 µετατράπηκε σε Χ. ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ Α.Ε., µε έδρα στην περιοχή του Ρέντη.

Η εταιρεία μας μπορεί να προµηθεύσει υλικά που καλύπτουν το 75% ενός δοµικού έργου, από τα θεµέλια έως την αποπεράτωσή του. Η συνεργασία μας µε τις µεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής και το διαρκές µας ενδιαφέρον για ό,τι νέο υπάρχει στο χώρο της δόµησης, µπορούν να διασφαλίσουν την άριστη ποιότητα του έργου σας.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία μας εξυπηρετεί περισσότερους από 2.500 πελάτες, µεγάλες επιχειρήσεις, καθώς και ιδιώτες. Με το υποκατάστηµα της εταιρείας στο Κορωπί, το οποίο λειτουργεί από τον Νοέµβριο του 2008, δηµιουργούµε νέες δυνατότητες εξυπηρέτησης, κυρίως σε συσκευασµένα υλικά καθώς και ένα νέο χώρο έκθεσής τους.

Στόχος µας είναι η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών µας και η πληρέστερη εξυπηρέτηση των συνεργατών µας, µε υπευθυνότητα και συνέπεια.


Εκτυπώσιμη μορφή