Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Σάββατο, 03-06-2023 I  

 
Α. ΣΤΑΙΝΧΑΟΥΕΡ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

Η Επιχείρηση

 

Η εταιρεία Steinhauer + co που ανήκει στον οίκο Lohmann παράγει υψηλής τεχνολογίας προϊόντα  συγκόλλησης: διπλής όψεως αυτοκόλλητες ταινίες, ταινίες μεταφοράς και  δραστικά  συστήματα  συγκόλλησης.

Μπορεί να είναι απαρατήρητες, αλλά τα προϊόντα κόλλας του lohmann είναι παντού γύρω μας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ενεργός χρήση των συγκολλητικών ταινίων είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη τάση στον βιομηχανικό τομέα. Τα πλεονεκτήματα αυτής της τεχνολογίας  είναι σαφείς: είναι γρήγορο, ελαφρύ, καθαρό και πάνω από όλα ασφαλές. Χάρη στην ακριβή πρόσφυση, τα επιμέρους συστατικά είναι συνδεδεμένα αποτελεσματικά και με πρωτοφανή ακρίβεια, εξασφαλίζοντας στους πελάτες να λαμβάνουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

  Από την κατασκευή της κόλλας μέχρι  την ολοκλήρωση της διαδικασίας –«The Bonding Engineers» είναι οι ιδανικές  επαφές σας για οποιοδήποτε θέμα, από τις πιο εξειδικευμένες  παγκόσμιες εφαρμογές μέχρι την ανάπτυξη ατομικών καινοτόμων  λύσεων συγκόλλησης  .  Οι ειδικοι στις  κολλες από την Ομάδα του Lohmann καλύπτουν όλο το φάσμα της τεχνογνωσίας που τους επιτρέπει την εύρεση εξατομικευμένων λύσεων.

Ο οίκος  Lohmann Ιδρύθηκε το 1851, είναι μία από τις πρωτοπόρες δυνάμεις στην τεχνολογία των κολλητικών  ταινιών έχει την έδρα της στο Neuwied  της Γερμανίας  και είναι τώρα ενεργή σε παγκόσμια κλίμακα . 

Η εταιρεία διαθέτει σήμερα πάνω από 1.600 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο, 28 διεθνείς  εγκαταστάσεις, και αποκλειστικούς συνεργάτες πωλήσεων σε πάνω από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.


Εκτυπώσιμη μορφή