Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Πέμπτη, 11-08-2022 I  

 
Μ. & Α. ΣΑΚΙΩΤΗ ΟΜΟΡΡΥΘΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Επιχείρηση

 

Το Rose Poupeé είναι ένα από τα παλαιότερα καταστήματα παιχνιδιών στην Ελλάδα. Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1955 στο κέντρο του Πειραιά και το 1995 άνοιξε το Rose Poupeé του Παλαιού Φαλήρου στην Αγίου Αλεξάνδρου 23, σε έναν ιδιόκτητο, καλάισθητο χώρο 250 m2. Το 2005 άνοιξε και το νέο Rose Poupeé στον Πειραιά, στη Γρηγορίου Λαμπράκη 124 στο Πασαλιμάνι.

Με την 50χρονη εμπειρία μας στο χώρο του παιχνιδιού προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε χώρους μοντέρνους και λειτουργικούς, που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. 

Στα καταστήματά μας θα βρείτε παιχνίδια κλασσικά, αλλά και σύγχρονα, Παιχνίδια ποιοτικά και ασφαλή, προσεκτικά επιλεγμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες των παιδιών κάθε ηλικίας: Παιχνίδια ρόλων, κατασκευές και χειροτεχνίες, παζλ και επιτραπέζια, κλασσικές κούκλες και συλλεκτικές κούκλες πορσελάνης, κουκλόσπιτα και ξύλινα παιχνίδια, παιδικά βιβλία, καθώς επίσης πλήρη συλλογή Playmobil, Lego, Fisher Price, Barbie και όλα τα παιχνίδια των γνωστών εταιρειών. Επίσης, στο Rose Poupeé θα βρείτε αποκλειστικά για τα νότια προάστια τα ηλεκτρικά τραίνα Märklin, καθώς και τμήμα μοντελισμού. 

To Rose Poupeé είναι μέλος του πανελλήνιου προμηθευτικού συνεταιρισμού καταστημάτων του καλού παιχνιδιού «Κύκλος».


Εκτυπώσιμη μορφή