Η Επιχείρηση I Πως θα μας Βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Πέμπτη, 29-09-2022 I  

 
Κ.ΖΩΝΑΣ Α.Ε.

Η Επιχείρηση

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "Κ. ΖΩΝΑΣ Α.Ε.", ΣΥΝΕΣΤΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 08/05/1980 ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ 1334/1980 ΦΕΚ ΤΕΥΧΟΣ ΑΕ ΚΑΙ ΕΠΕ. ΙΔΡΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ Ο Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΝΑΣ.

Ο Κ. ΚΩΝΣΤ. ΖΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΟΣ ΕΤΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΟΜΟΡ. ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1975 ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ 5.000.000 ΔΡΧ (14.674 EURO) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 1.687.680 EURO, ΟΠΟΥ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο Κ. ΖΩΝΑΣ ΚΑΙ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΟΛΥΔΕΥΚΟΥΣ 29 ΚΑΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 8 ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ, ΑΝΤΛΙΩΝ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΝΕΡΑ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Κ.Α. ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΕΡΟΣ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ, ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΕΙΔΗ, ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ, ΒΕΝΖΙΝΟΜΗΧΑΝΕΣ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΜΗΧΑΝΕΣ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΠΩΣ INTERPUMP - VERSA MATIC - FIAC - TELLARINI - TECUMSEH - YDROMATIC - TAIVER - SINCRO - HAILIN ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΔΕΣΠΟΖΟΥΣΑ, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.


Εκτυπώσιμη μορφή