Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα / Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Πέμπτη, 29-09-2022 I  

 
ΜΕΤΡΟΝ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Επιχείρηση

 

METRON - ενεργειακές εφαρμογές ιδρύθηκε στις αρχές του 1997 με στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που περιλαμβάνουν εξοπλισμό και τις υπηρεσίες που εμπλέκονται στους τομείς της συντήρησης, μεταφοράς, διανομής, μέτρησης του φυσικού αερίου και προϊόντων υγρών καυσίμων. 

Με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της βιομηχανίας πετρελαίου και αερίου η ΜΕΤΡΟΝ προσφέρει στους πελάτες μια αξεπέραστη κατανόηση της κατασκευής και την κατασκευή.

Με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της βιομηχανίας πετρελαίου και αερίου η Metron προσφέρει στους πελάτες της αξεπέραστη κατανόηση στον τομέα της επινόησης και της κατασκευής.

Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1997, η εταιρεία έχει αναπτυχθεί σε εθνικό και διεθνές προσκήνιο. Η Metron έχει δημιουργήσει πολλά επιτυχημένα έργα και έχει αποκτήσει εξαιρετική φήμη για την δεξιοτεχνία και την ακεραιότητα της. Σήμερα, τα παραπάνω καθιστούν την εταιρεία ικανή να ικανοποιήσει τις απαίτησεις των πελατών της.

Ο στόχος μας είναι να συμμετάσχουμε στα σχέδια βιομηχανικών κτιρίων και την εξειδικευμένη μεταφορά και διανομή του φυσικού αερίου, καθώς και τη διαδικασία, την αποθήκευση και τη μεταφορά πετρελαίου και των παράγωγων του. 

Η Metron έχει την έδρα και βάση της, συμπεριλαμβανομέννου και των εγκαταστάσεων κατασκευής της, σε κύρια σημεία της στη Μαγούλα Αττικής και στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.

Η κύρια βάση καλύπτει συνολική έκταση 15.000 m2. Περιλαμβάνει μια έκταση 1000 m2 η οποία είναι ο χώρος των γραφείων, 500 m2 εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, 6000 m2 για εγκαταστάσεις κατασκευής και 6.000 m2 χώρου ανοικτής αποθήκευσης,  και άλλες εγκαταστάσεις.

Η Μεταφορά των μονάδων γίνεται μέσω του οδικού δικτύου, καθώς και μέσα από τα κύρια λιμάνια της Ελευσίνας και Πειραιά. Σιδηροδρομική πρόσβαση είναι επίσης δυνατή.

Το υποκατάστημα της Metron στη Θεσσαλονίκη προσφέρει μια άλλη βάση για τη λειτουργία στη Βόρεια Ελλάδα και τα Βαλκάνια. 


Εκτυπώσιμη μορφή