Η Επιχείρηση I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Δευτέρα, 04-07-2022 I  

 
INTERTRANS - ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Επιχείρηση

 

Με πάνω από 35 χρόνια στο χώρο των ευρωπαϊκών οδικών μεταφορών, ακολουθούμε με συνέπεια το δρόμο της αξιοπιστίας και της αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας .

Το 1981 ξεκινήσαμε να δραστηριοποιούμαστε στο πεδίο των εισαγωγών και των εξαγωγών με πιστοποιημένη ποιότητα, εγκαιρότητα και ταχύτητα, και εξακολουθούμε να προσφέρουμε απόλυτη σιγουριά και ασφάλεια σε κάθε βήμα της εργασίας που αναλαμβάνουμε.

Τα γραφεία μας βρίσκονται στα δυο μεγαλύτερα κομβικά εμπορικά κέντρα της χώρας , στον Πειραιά στην Κεντρική Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη στη Βόρεια Ελλάδα .

Διαθέτουμε αποθηκευτικούς χώρους στον Ασπρόπυργο και στη Θεσσαλονίκη μέσω των οποίων διενεργούνται όλες οι παραλαβές και οι παραδόσεις των εμπορευμάτων με οχήματα που διαθέτουν υδραυλικές πόρτες καλύπτοντας τόσο την Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και την Νησιωτική .

Για τις διεθνείς μεταφορές ο μόνιμος στόλος των οχημάτων μας αποτελείται από 50 aller retour αυτοκίνητα, τα οποία είναι εξοπλισμένα με GPS. Επιπλέον, 10 από αυτά έχουν άδεια μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων ADR προκειμένου να μπορούν να καλύπτουν όλο το φάσμα των μεταφερόμενων φορτίων.


Εκτυπώσιμη μορφή