Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Δευτέρα, 27-05-2024 I  

 
ΒΡΥΚΟ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΙΔΗΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

Η Επιχείρηση

Η εταιρεία ΒΡΥΚΟ Α.Ε. δραστηριοποιείται στον τομέα της εμπορίας χάλυβα πλαταίων προϊόντων για διάστημα μεγαλύτερο των 30 ετών, με έδρα τον Ασπρόπυργο Αττικής. Τα κυριότερα από τα είδη που εμπορεύεται, καλύπτουν κυρίως ανάγκες τεχνικών και κατασκευαστικών εταιρειών, Βιομηχανικών συγκροτημάτων και εξειδικευμένων εργοστασιακών μονάδων, ενώ εξυπηρετούνται και μικρότερες επιχειρήσεις (εμπορικές μονάδες και βιοτεχνίες).

 

main_F1614.jpg

 

Όλα τα είδη παρέχονται πλήρως επεξεργασμένα (κοπή - σχίσιμο σε συγκεκριμένες διαστάσεις κατά παραγγελία). Από το ξεκίνημα της εταιρείας μέχρι σήμερα, ο πελάτης ήταν και παραμένει στο επίκεντρο της επιχειρηματικής δραστηριότητας της ΒΡΥΚΟ και των ιδρυτών της. Η εταιρεία διακινεί ετησίως προϊόντα άνω των 45.000 τόνων. Το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων προέρχεται από μεγάλους οίκους του εξωτερικού και συνοδεύονται πάντα από πιστοποιητικά ποιότητας.

 

main1_F1578.jpg

 

Η ΒΡΥΚΟ Α.Ε. από το 2006 έχει μεταφερθεί από τον Αγ. Ι.Ρέντη, στο νέο ιδιόκτητο συγκρότημα γραφείων και αποθηκών στον Ασπρόπυργο Αττικής, όπου λειτουργούν και οι υπερσύγχρονες μονάδες της.


Εκτυπώσιμη μορφή