Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Σάββατο, 13-04-2024 I  

 
ΑΝ.ΒΛΑΣΙΑΔΗΣ - ΗΛ.ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ Ο.Ε.

Η Επιχείρηση

Η COPYCOM είναι μια από τις πρωτοπόρες εταιρίες στο χώρο της οργάνωσης  και αυτοματισμού γραφείου. Για δεύτερη δεκαετία δραστηριοποιείται στον τομέα προώθησης προϊόντων όπως φωτοαντιγραφικά μηχανήματα, φαξ, εκτυπωτές, πολυμηχανήματα, ανταλλακτικά και αναλώσιμα αυτών καθώς επίσης και στην συντήρηση των ανωτέρω. 

Η συσσωρευμένη εμπειρία και η επιτυχημένη ανοδική πορεία στο συγκεκριμένο χώρο, κέρδισε την εμπιστοσύνη κορυφαίων παγκοσμίως οίκων του είδους για την αντιπροσώπευση των προϊόντων τους καθιστώντας την COPYCOM επίσημο πλέον συνεργάτη τους. 

Τον Νοέμβριο του 2009 ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση των συστημάτων ασύρματης επικοινωνίας χώρων εστίασης και φιλοξενίας  SMADIO, του Νοτιοκορεατικού οίκου KONECTRON, τα οποία κατέχουν στο είδος τους μεγάλο μερίδιο της ασιατικής αγοράς. 

Η εξειδίκευση μας, σε συνδυασμό με την συνέπεια και την προσέγγιση στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς, εγγυώνται την προσφορά αποδοτικών και ευέλικτων λύσεων που ικανοποιούν πλήρως τις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας. 

Στόχος μας, το χτίσιμο μιας σταθερής, αξιόπιστης και ουσιαστικής σχέσης συνεργασίας που να εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή αξία για την επένδυση των πελατών μας. 

Δέσμευση μας η σταθερή εφαρμογή της ποιότητας σε προϊόντα και υπηρεσίες έτσι ώστε να διατηρηθεί  αμοιβαία η εκτίμηση και η εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Όραμα μας, η δυναμική - πρωτοποριακή παρουσία μας, σε όλες τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις – προκλήσεις.


Εκτυπώσιμη μορφή