Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Πέμπτη, 13-06-2024 I  

 
ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΕΟΤΕΞ Α.Ε.

Η Επιχείρηση

 

Η NEOTEX είναι μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση που, από την ίδρυση της το 1959, αποτελεί σημείο αναφοράς στη μόνωση-στεγάνωση, την προστασία δαπέδων και την επισκευή. Πάνω στα γερά θεμέλια της πρωτοπορίας, της εξειδίκευσης και της αξιοπιστίας, χτίζουμε, στη δεύτερη πεντηκονταετία μας πλέον, τα επόμενα σκαλοπάτια επιτυχίας.

Εξάλλου, αισθανόμαστε απόλυτα δικαιωμένοι για έγκαιρες στρατηγικές αναπτυξιακές μας επιλογές, με πρώτιστη τη σταδιακή μετεξέλιξη μας από εισαγωγική-εμπορική επιχείρηση σε παραγωγική-εξωστρεφή εταιρεία με εξαγωγές σήμερα σε περισσότερες από 20 χώρες, από τη Δ. Ευρώπη ως τις Αραβικές χώρες και από τη Δ. Αφρική ως τη Σιβηρία. Οι σύγχρονες υποδομές και η προσαρμοστικότητα μας στις τεχνολογικές εξελίξεις επιτρέπουν στο Τμήμα R&D της ΝΕΟΤΕΧ να σχεδιάζει μια σειρά από προϊόντα που μπορούν να ανταποκριθούν σε ακραίες συνθήκες σε περιοχές του πλανήτη με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά. Παράλληλα στη χώρα μας, αφουγκραζόμενοι έγκαιρα τα μηνύματα και τις τάσεις της αγοράς λανσάρουμε κάθε χρόνο καινοτόμα προϊόντα, όχι μόνο φιλικά προς το περιβάλλον και τον τελικό χρήστη, αλλά και συμβατά με το κλίμα της περιοχής και της εποχής.

Λειτουργώντας με ευρωπαϊκά πρότυπα, στοχεύουμε στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων που συνδυάζονται με τις κατασκευαστικές πρακτικές και αρχιτεκτονικές απαιτήσεις κάθε έργου παρέχοντας την απαιτούμενη τεχνική υποστήριξη. Την προστιθέμενη αξία που απολαμβάνουν οι συνεργάτες μας στο εμπορικό δίκτυο και τον τεχνικό κόσμο την οφείλουμε στη συνέπεια, την τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό τόσο του έμπειρου προσωπικού  μας όσο και του νέου ταλαντούχου ανθρώπινου δυναμικού στο οποίο διαρκώς επενδύουμε απασχολώντας διάφορες επιστημονικές ειδικότητες. Το γεγονός αυτό συνιστά έναν από τους πιο κρίσιμους μετρήσιμους δείκτες της ανάπτυξης και διαχρονικής ευημερίας μας. Αποτυπώνεται στο ανθρώπινο πρόσωπο που εκπέμπει η NEOTEX όλα αυτά τα χρόνια. Xωρίς να έχουμε θεωρήσει ποτέ ότι το χθες αποτελεί εγγύηση για το αύριο,  κοιτάμε μπροστά με θετική ενέργεια και αισιοδοξία.


Εκτυπώσιμη μορφή