Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Τρίτη, 16-07-2024 I  

 
KLIMALLCO ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧANΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Επιχείρηση

 

Με πάνω από 25 χρόνια  εμπειρίας , οι εργαζόμενοί μας ειδικεύονται στην κατασκευή ποιοτικών προιόντων, την αποτελεσματική και άμεση τεχνική υποστήριξη των πελατών μας και την οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας .

Η Διοικητική ομάδα είναι σε θέση να κατανοήσει τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας και να αντοκριθεί άμεσα και αποτελεσματικά.

Ο βασικός μας στόχος είναι να επιτυγχάνουμε πάντοτε την πλήρη ικανοποίηση των πελάτων προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές των μεγαλύτερων κατασκευαστικών έργων .

Τα μηχανήματα κλιματισμού που κατασκευάζει η εταιρεία μας απευθύνονται σε αγορές όπου επικρατούν ακραίες κλιματολογικές συνθήκες όπως το υγρό και πολύ θερμό κλίμα της Μέσης Ανατολής και οι Αρκτικές συνθήκες του Σιβηρικού χειμώνα .

Η μονάδα παραγωγής μας είναι στρατηγικά τοποθετημένη κοντά στην Αθήνα και στον αυτοκινητόδρομο προς τη νότια Ελλάδα εξυπηρετόντας την μετακίνηση των παραγόμενων αγαθών και μειώνοντας τον χρόνο παράδοσης τους.

 

Πιστοποιήσεις

Στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης των παραγόμενων αγαθών καθώς και των παρεχόμενων υπηρεσιών μας η εταιρεία έχει εκκινήσει τις απαιτούμενες διαδικασίες για την πιστοποίηση της από διεθνής οργανισμούς.

Το σύστημα διαχείρισης ποιότητας της Klimallco έχει ήδη εγκριθεί από το Lloyd’s Register Quality Assurance σύμφωνα με το πρότυπο BS EN ISO 9001:2008.

Τέλος όλα τα προϊόντα της εταιρείας συμμορφώνονται με τις οδηγίες του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης ( CE ).


Εκτυπώσιμη μορφή