Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Τετάρτη, 24-07-2024 I  

 
P.V ENGINEERING CO Δ.ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ - Α.ΒΑΣΙΛΑΝΤΩΝΑΚΗΣ Ο.Ε.

Η Επιχείρηση

 

Η εταιρεία PV Engineering Co. ιδρύθηκε στις αρχές του 2000 με σκοπό να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στο χώρο του CAD/CAM/CAE/PDM, στην αντίστροφη μηχανολογία (RE), στην ταχεία πρωτοτυποποίηση (RP) και γενικότερα στις εταιρείες του βιομηχανικού τομέα που αναπτύσσονται στον τόπο μας. Τα προϊόντα που η εταιρεία αντιπροσωπεύει στην Ελληνική αγορά ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης Ελληνικής βιομηχανίας και στις απαιτήσεις των μικρομεσαίων βιοτεχνικών επιχειρήσεων.

Παράλληλα με την ιδιότητά της ως προμηθευτής ολοκληρωμένων λύσεων, η PV Engineering Co. δραστηριοποιείται επίσης και στον τομέα της παροχή υπηρεσιών. Ο τομέας αυτός είναι σημαντικός όχι μόνο για την εταιρεία, ως χώρος εφαρμογής, εξέλιξης και ανάπτυξης των υπηρεσιών που προσφέρει αλλά και για τους πελάτες, που ως τελικοί αποδέκτες, αποκτούν σημαντικά οφέλη από την αυτοματοποίηση, τη μείωση του κόστους της παραγωγής, την ανταγωνιστικότητα, την ποιότητα προϊόντων.

Ο κύριος στόχος της PV Engineering Co. είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων μέσα από υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας προϊόντα και υπηρεσίες. Έτσι, προτεραιότητα της εταιρείας είναι η υποστήριξη των πελατών μέσα από αξιόπιστες λύσεις που μειώνουν δραστικά το κόστος και το χρόνο ανάπτυξης προϊόντων.

Σήμερα, η PV Engineering Co. υποστηρίζει έναν μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων στην Ελλάδα και την Κύπρο με ευρύ φάσμα εφαρμογών, καθώς επίσης και εκπαιδευτικά ιδρύματα.


Εκτυπώσιμη μορφή