Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Δευτέρα, 27-05-2024 I  

 
ΑΦΟΙ ΠΟΡΤΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ Ε.Π.Ε.

Η Επιχείρηση

 

Η ΑΦΟΙ ΠΟΡΤΙΑ ΕΠΕ ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 1965 στον Πειραιά. Σήμερα αποτελεί μια σύγχρονη κια δυναμική εταιρεία εισαγωγής και εμπορίας ανοξείδωτου χάλυβα. Η υψηλή ποιότητα ανοξείδωτου χάλυβα, η αξιοπιστία και η συνεχής υποστήριξη και συνεργασία με τους πελάτες μας , έχουν καθιερώσει την εταιρεία μας στην ελληνική αγορά. 

Έχοντας μακρόχρονη παρουσία στον εμπορικό χώρο, η εταιρία μας έχει σαν βάση της μία σταθερή και αυστηρά επιλεγμένη πελατεία με έμφαση στις κατασκευαστικές και τεχνικές εταιρείες, βιομηχανίες τροφίμων, βιοτεχνίες, μηχανουργεία, ναυτιλιακές εταιρείες, μεγαλα ελληνικά ναυπηγεία και εταιρείες τροφοδοσίας πλοίων της Αττικής αλλά και της επαρχίας. 

Η ΑΦΟΙ ΠΟΡΤΙΑ ΕΠΕ συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες βιομηχανανίες παραγωγής ανοξείδωτου χάλυβα στην Ευρώπη, ώστε να εξασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα των προϊόντων. 

Η ΑΦΟΙ ΠΟΡΤΙΑ ΕΠΕ έχει ως βασικό της στόχο την ικανοποίηση των πελατών της. Τα στελέχη της είναι πάντα σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με τους πελάτες της, ώστε τα προϊόντα να ανταποκρίνονται στις δικές τους εξειδικευμένες ανάγκες.

Στόχος της εταιρείας για τα επόμενα χρόνια είναι η ταχύτερη προσαρμογή της στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς αλλά και ο εμπλουτισμός και η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών προς τους πελάτες της.


Εκτυπώσιμη μορφή