Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Σάββατο, 15-06-2024 I  

 
ΟΔΕΥΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Επιχείρηση

 

Η ΟΔΕΥΣΗ ΑΕ, είναι μια γοργά αναπτυσσόμενη εταιρεία, διαπιστευμένη με ISO 9001:2008 - Αρ. Πιστοποιητικού 11-Q-0411034-TIC,  η οποία δραστηριοποιείται στην κατασκευή ιδιωτικών και δημοσίων έργων.

Τα έργα που κατασκευάζει ποικίλλουν από έργα οδοποιίας, γεφυροποιίας, λιμενικά, πρασίνου αλλά και κτιριακά, στην κατασκευή  κατοικιών, πολιτιστικών κέντρων, κτιρίων γραφείων και κτιρίων βιομηχανικής χρήσης.

Η εταιρεία αποτελεί συνέχεια των δραστηριοτήτων του ιδρυτή της, Ανδρέα Οικονομίδη στις Η.Π.Α., από το 1985 έως το 2003 οπότε και άρχισε τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα.

Στα πρώτα δέκα χρόνια λειτουργίας της, η εταιρεία έχει ήδη στο πελατολόγιο της, την Νομαρχία Αθηνών, την Νομαρχία Πειραιά, το Γενικό Χημείο του Κράτους, την 736 Δ/νση Στρατιωτιών Έργων, την Περιφέρεια Αττικής, την Εθνική Τράπεζα, τους Δήμους Ν. Ερυθραίας, Χαϊδαρίου, Αιγάλεω, Περάματος, Σάμου, Ξυλοκάστρου, το Ζάννειο Ορφανοτροφείο Ίδρυμα Πειραιά, και πληθώρα πελατών από τον ιδιωτικό τομέα.

Τα εκτελεσμένα έργα περιλαμβάνουν αποχετεύσεις λυμάτων , ομβρίων /  έργα Δ.Ε.Η. / κτιριακά- νέα κτίρια και ανακαινίσεις παλαιών / αναπλάσεις πάρκων , πλατειών / πράσινες ταράτσες / οδοποιία / χωματουργικά/ κατασκευές γηπέδων ποδοσφαίρου με φυσικό και τεχνητό χλοοτάπητα / εσωτερικίες διαρρυθμίσεις κατοικιών και κτιρίων γραφείων / θερμοπροσόψεις / μεταλλικές κατασκευές / γερανογέφυρες , ενώ τα υπό εκτέλεση έργα αποτελούνται από βιομηχανικά-κτιριακά, λιμενικά, αναπλάσεις διατηρητέων κτιρίων, αποχετευτικά, οδοποιία και αναπλάσεις πάρκων.

Ο συνδυασμός τεχνογνωσίας, από ένα άριστα καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό αποτελούμενο από αποφοίτους Πολυτεχνικών Σχολών, με πολυετή πείρα στην σύλληψη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή έργων, με το άρτια εκπαιδευμένο εργατοτεχνικό προσωπικό, και τον ιδιόκτητο μηχανολογικό εξοπλισμό, δίνουν το προβάδισμα στην εταιρεία σε σχέση με τον ανταγωνισμό της στον κατασκευαστικό κλάδο, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη, είτε αυτός προέρχεται από τον ιδιωτικό ή τον δημόσιο τομέα.

Η βασική αρχή για τον καθορισμό ενός επιτυχημένου κατασκευαστικού έργου, είναι η ολοκλήρωση του εντός του προγραμματισμένου χρονοδιαγράμματος και του αρχικού προϋπολογισμού. Η εταιρεία μας έχει την εμπειρία, τεχνογνωσία και ικανότητα να ολοκληρώσει το έργο μέσα στον προκαθορισμένο χρόνο και κόστος, γεγονός που αποδεικνύεται από τα  έργα που έχει ήδη ολοκληρώσει με  επιτυχία.


Εκτυπώσιμη μορφή