Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Πέμπτη, 20-06-2024 I  

 
ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Επιχείρηση

 

Η εταιρεία μας ξεκίνησε την ανάπτυξή της πριν από 30 χρόνια με μεγάλες προσδοκίες να καθιερωθεί στο χώρο της ναυτιλίας και των λιμενικών έργων.

Ο Όμιλος εταιρειών Σπανόπουλος, ξεκίνησε ως οικογενειακή επιχείρηση έχοντας πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας σε συνδυασμό με ευρεία σειρά δραστηριοτήτων στα θαλάσσια και παράκτια έργα, χρησιμοποιώντας το δικό μας πλωτό εξοπλισμό πολλαπλών χρήσεων, ώστε να είναι σύμφωνο με τις τελευταίες πρακτικές και εξελίξεις της ναυτιλίας. 

Προσφέρουμε ένα πλήρες δίκτυο θαλάσσιων υπηρεσιών που βασίζονται σε ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων, αναβαθμισμένων και άκρως παραγωγικών σκαφών, ενώ αποτελούμε μια οικονομικώς αποδοτική και ευέλικτη λύση για την αντιμετώπιση ιδιαίτερα απαιτητικών επιχειρήσεων.

Στον Όμιλό μας, απασχολούμε αφιερωμένους στον κοινό στόχο μας, πλήρως καταρτισμένους και έμπειρους επαγγελματίες τόσο στην ξηρά όσο και στη θάλασσα. Πιστεύουμε ακράδαντα στην ομαδική εργασία και σε ένα τεχνολογικά σύγχρονο περιβάλλον, γι' αυτό μεριμνούμε ώστε πάντα να τροφοδοτούμε τους εργαζόμενούς μας με κίνητρα και να διατηρούμε τα συστήματα μας ενημερωμένα στις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις.

Απώτερος στόχος μας είναι να αγωνιζόμαστε για απόλυτη αποδοτικότητα σε όλες μας τις δραστηριότητες καθώς και για την επίτευξη πλήρους αξιοπιστίας και ικανοποίησης των πελατών μας σε όλες τις υπηρεσίες που παρέχουμε. Η επιτυχία στον κλάδο μας δεν έρχεται τυχαία. Αντιθέτως, είναι το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς προς την κατεύθυνση της επαγγελματικής ικανοποίησης των αναγκών των πελατών μας, συνοδευόμενη από μια σταθερή δέσμευση στην ποιότητα.

Κάνοντας την ασφάλεια προτεραιότητα της κινητηρίου δύναμής μας, είμαστε σε θέση να φέρνουμε εις πέρας αποτελεσματικές, αποδοτικές και ιδιαίτερης ποιότητας διαδικασίες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες μας.

Μέσω των ιδιόκτητων εγκαταστάσεων του ναυπηγείου μας, το οποίο είναι ένα μοναδικό μέρος για να φιλοξενήσει όλους τους τύπους των σκαφών και mega yachts, προσφέρουμε υψηλού επιπέδου ναυπηγοεπισκευαστικές υπηρεσίες.

Οι υπηρεσίες μας παρέχονται και υποστηρίζονται από δικό μας τεχνικό προσωπικό, στελέχη και πληρώματα καθώς και μέσω διαδικασιών διαχείρισης έργου και HSQE διαδικασίες.

Οι αξίες μας βέβαια δε μένουν μόνο στα λόγια. Αντίθετα, έχουν υπάρξει οι αρωγοί μας στο να ανταπεξέλθουμε στις διάφορες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε και η κατευθυντήρια δύναμή μας για το μέλλον. Ένα από τα θεμελιώδη κίνητρα, το οποίο μας στήριξε για να φτάσουμε ψηλά σε όλους αυτούς τους διαφορετικούς τομείς των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων είναι το σύνθημα που ενδυναμώνει την αέναη προσπάθεια όλων: ... "Εμείς θα προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο ...».


Εκτυπώσιμη μορφή