Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Τετάρτη, 29-05-2024 I  

 
ΑΦΟΙ ΓΑΛΑΝΟΥ ΟΕ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

Η Επιχείρηση

 

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΓΑΛΑΝΟΥ ιδρύθηκε το 1993 με έδρα τον Πειραιά. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να καταξιωθεί στο χώρο των ναυτιλιακών, προσφέροντας αξιόπιστα προϊόντα & υπηρεσίες κυρίως σε σωστικά είδη και εξοπλισμό πυρόσβεσης σε πλοία, στο Πολεμικό Ναυτικό αλλά και σε χρήστες σκαφών αναψυχής. 

Εισάγει & διαθέτει στην παγκόσμια & Ελληνική αγορά μία μεγάλη ποικιλία ανταγωνιστικών προϊόντων, όπως σωστικά, εξοπλισμό ασφαλείας, είδη πυρόσβεσης, σωστικές λέμβοι, σωστικές σχεδίες, κανό και βάρκες από αλουμίνιο & πολυαιθυλένιο. 

Όλα τα προϊόντα διαθέτουν διεθνείς πιστοποιήσεις: CE, EΝ, SOLAS και είναι εγκεκριμένα από όλες τις Ναυτιλιακές Αρχές και τους Νηογνώμονες. 

Παράλληλα με τον εξοπλισμό των σκαφών και σχεδιών, η εταιρεία διαθέτει Τεχνικό Τμήμα (Service Station) για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών προς τους πελάτες της σε επιθεωρήσεις & επισκευές σχεδιών (liferaft), φουσκωτών σωσιβίων, 

φουσκωτών βαρκών & πυροσβεστικών μέσων.

Η δυναμική είσοδος της εταιρείας στον χώρο των Ναυτιλιακών σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της αποτελούν εγγύηση για οποιαδήποτε απαιτητικό πελάτη.

 


Εκτυπώσιμη μορφή