Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Δευτέρα, 27-05-2024 I  

 
ΟΥΤΕΚΟ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Επιχείρηση

 

H UTECO είναι κορυφαία κατασκευάστρια εταιρία βιομηχανικών αισθητηρίων θερμοκρασίας στην Ελλάδα με:

Πολυετή εμπειρία σαράντα πέντε (45) και πλέον ετών στην κατασκευή αισθητήρων/Probes,τεχνογνωσία, μεθόδους παραγωγής και τεχνολογία αιχμής.

Ευρεία γκάμα προϊόντων που καλύπτει όλες τις συνήθεις μετρήσεις από μια απλή εφαρμογή κλιματισμού έως και ένα κρίσιμο μετρητικό σημείο σε μονάδα παραγωγής Ηλεκτρικής ενέργειας.

Γραμμή Παραγωγής που συμμορφώνεται πλήρως με τα πρότυπα ISO 9001:2008

Μεγάλη γκάμα προϊόντων, για ευρύ φάσμα εφαρμογών σε:

Μεταποιητική Βιομηχανία, Παραγωγή Ενέργειας, Χημικές Βιομηχανίες, Παραγωγή Φαρμάκων, Πλαστικων, Φωτοβολταϊκων, Αυτοματισμοί/Διαχείριση Κτιρίου, Ποτοποιίες, Μεταλλουργικές, Φούρνων-Κλιβανοι, Επεξεργασίας Τροφίμων, Γαλακτοβιομηχανίες, Υαλουργία, Συσκευασία, Ναυτιλία, Πετροχημική και Φυσικού Αερίου, κτλ

Ειδικές διαδικασίες για κατασκευαστές

Οργανωμένο τμήμα εξαγωγών με βαθιά γνώση των διαδικασιών εξαγωγής για κάθε χώρα.

Η παρουσία μας όλα αυτά τα χρόνια σε αγορές με υψηλές απαιτήσεις αλλά οικονομικά ευαίσθητες, μας οδήγησαν να εκπληρώνουμε υψηλά κατασκευαστικά πρότυπα και να έχουμε ευέλικτη παραγωγή σε ποιότητα και χρόνους παράδοσης καθώς επίσης και στην δημιουργία προϊόντων στα μέτρα του πελάτη.

Σκοπός της εταιρίας είναι να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της και να είναι ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης στο αυτοματισμό.


Εκτυπώσιμη μορφή