Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Πέμπτη, 25-07-2024 I  

 
Κ. ΒΕΛΛΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η Επιχείρηση

 

Βασισμένη πάνω στην τεχνογνωσία της Κ. ΒΕΛΛΗΣ ΑΕ, η εμπορική Κ. ΒΕΛΛΗΣ ΕΠΕ διανύει από το 1991 μια πολύ επιτυχημένη πορεία σε πάρα πολλά είδη με τα οποία έχει σκοπό να καλύψει συγκεκριμένες και ειδικές ανάγκες συσκευασίας διαφόρων επαγγελματιών.

Με αποκλειστικές συμφωνίες αντιπροσώπευσης οίκων εξωτερικού για Ελλάδα και Βαλκάνια, εφοδιάζουμε μεγάλες αλευροβιομηχανίες με χάρτινα σακκιά, αγροτικές μονάδες με υφάσματα και δίχτυα κάθε τύπου. Καθώς και άλλες επιχειρήσεις με σχοινιά, μουσαμάδες και πλήθος άλλων ειδών.

Σκοπός μας είναι με την μεγάλη γκάμα των εισαγομένων ειδών να καλύψουμε τα όποια κενά υπάρχουν με είδη που δεν παράγει η εγχώρια βιομηχανία ή βιοτεχνία.

Την γκάμα των ειδών που ήδη υπάρχουν στην αγορά συμπληρώνουμε άμεσα με νέα προϊόντα που έχουν κυκλοφορήσει διεθνώς. Αποτέλεσμα είναι να είμαστε σε θέση, συνδυάζοντας την εμπορική μας δραστηριότητα με την κυρίως παραγωγική της Κ. ΒΕΛΛΗΣ ΑΕ, να μπορούμε να προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα προϊόντων για τον επαγγελματία, τον αγρότη, το εμπόριο και τη βιομηχανία.

 


Εκτυπώσιμη μορφή