Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Σάββατο, 20-04-2024 I  

 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΡΟΧΩΝ ΠΛΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Η Επιχείρηση

 

H Γ.Π. Δημητριάδης Α.Ε ξεκίνησε την δραστηριότητα της το 1965 στον Πειραιά, σαν ατομική επιχείρηση από τον Γεώργιο Δημητριάδη. Έκτοτε η εξέλιξη είναι συνεχής και μέσα σε λίγα χρόνια καθιερώθηκε στον χώρο της Ελληνικής βιομηχανίας, με ειδίκευση στους τροχούς πάσης φύσεως.

Το 1991 αποκτά την σημερινή νομική μορφή της με επωνυμία Γ.Π.ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Α.Ε. και στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο επί της οδού Μεσολογγίου 8.

Σήμερα η εταιρεία διοικείται από την δεύτερη γενιά, έχει παρουσία πάνω από 40-χρόνια-στο χώρο των τροχών και καροτσιών, προσφέροντας αδιάκοπα τις υπηρεσίες της στην Ελληνική βιομηχανία. Αντιπροσωπεύει τους μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς οίκους μεταξύ των οποίων: AVO Ιταλίας, Blickle Γερμανίας, LAG Ιταλίας, Rhombus Γερμανίας, Steinco Γερμανίας.

Η Γ.Π Δημητριάδης ΑΕ με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της στο χώρο της εσωτερικής διακίνησης και αποθήκευσης εμπορευμάτων τα τελευταία 5 χρόνια δραστηριοποιείται και στο χώρο των παλετοφόρων και των ανυψωτικών μηχανημάτων. Η εταιρεία μας εξυπηρετεί και καλύπτει την πελατεία της σε όλο τον Ελλαδικό χώρο, με έμπειρους πωλητές και αυστηρά επιλεγμένους τοπικούς συνεργάτες.

Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στο χώρο του εξοπλισμού καταστημάτων, supermarket, νοσοκομείων, ξενοδοχείων, ζαχαροπλαστικής & αρτοποιίας, αποθηκευτικών χώρων, και κατασκευαστές επίπλου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η προσπάθεια είναι συνεχής και αδιάκοπη για βελτίωση των υπηρεσιών μας. Με πίστη στις αρχές: Ποιότητα - Εξυπηρέτηση - Συνέπεια - Ειλικρίνεια που μας εδραίωσαν στην αγορά, με την πολύτιμη βοήθεια και εμπιστοσύνη των πελατών μας, αλλά και τη συνεχή προσπάθεια του προσωπικού μας, η Γ.Π Δημητριάδης ΑΕ συνεχίζει την σταθερή άνοδο και εξέλιξη.

 

Αντιπροσωπείες-Εισαγωγές Μέσων εσωτερικής & εξωτερικής διακίνησης προιόντων

 

  • Ρόδες για καρότσια & περονοφόρα κάθε τύπου, ανταλλακτικά
  • Καρότσια διαφόρων τύπων για μεταφορά εμπορευμάτων
  • Παλετοφόρα και παλετοκάροτσα όλων των τύπων
  • Περονοφόρα ανυψωτικά όλων των τύπων
  • Ελαστικά συμπαγή&ημισυμπαγή για περονοφόρα ανυψωτικά

 

Αντιπροσωπείες: AVO, Blickle, LAG, Rhombus, Steinco


Εκτυπώσιμη μορφή