Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Πέμπτη, 20-06-2024 I  

 
ΜΑΡ.ΤΕΚ. ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Επιχείρηση

 

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των τεχνικών ελαστικών βιομηχανικής και ναυτιλιακής χρήσης εδώ και 40 χρόνια. Σε ιδιόκτητη βιοτεχνία κατασκευάζουμε ελαστικά παρεμβύσματα για κόμπλερ, αντικραδασμικές βάσεις, ελαστικές μεμβράνες και impellers για αντλίες, ελαστικά στεγανοποίησης από διάφορα υλικά ανάλογα με τη χρήση. Γίνεται αναγόμωση σε ράουλα μετάδοσης κίνησης και ρόδες καθώς και βουλκανισμός ελαστικού σε μεταλλοελαστικά κόμπλερ. Στην γκάμα των κατασκευών μας συμπεριλαμβάνονται επίσης ελαστικές έδρες butterfly διαφόρων τύπων. Έχουμε τη δυνατότητα κατασκευής οποιουδήποτε ελαστικού με την προσκόμιση δείγματος ή σχεδίου σας.

Τον Αύγουστο του 2014 πετύχαμε συμφωνία με το σουηδικό οίκο HGF PhE AB / ELASTOFORCE για την αποκλειστική αντιπροσώπευση και διανομή των προϊόντων τους στην Ελλάδα. Ο οίκος κατασκευάζει ελαστικά παρεμβύσματα για πλακοειδείς εναλλάκτες θερμότητας για διάφορες μάρκες εναλλακτών. Η ενασχόλησή μας με το συγκεκριμένο είδος μας δίνει τη δυνατότητα να σας προτείνουμε λύσεις για τυχόν προβλήματα σας.

Επιπλέον αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό εναλλακτών σε ιδιαίτερα λογικές τιμές. Στο εμπορικό μας κατάστημα θα βρείτε σε στοκ o-rings και τσιμούχες, υδραυλικής ή πνευματικής χρήσης. Σε συνεργασία με οίκους του εξωτερικού έχουμε τη δυνατότητα άμεσης παράδοσης στεγανών τα οποία δεν αντιστοιχούν σε standard διαστάσεις. Στο site μας θα βρείτε πολλά από τα είδη μας. Είμαστε στη διάθεσή σας να απαντήσουμε για οτιδήποτε δεν μπορείτε να βρείτε στη σελίδα και να σας προτείνουμε λύσεις.


Εκτυπώσιμη μορφή