Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Σάββατο, 15-06-2024 I  

 
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑΣ Ο.Ε.

Η Επιχείρηση

 

Η εταιρεία Ι & Α ΧΑΙΡΕΤΑΣ Ο.Ε. με τον διακριτικό τίτλο "Γραφίδα Ο.Ε." έχει την έδρα της στην οδό Ελ. Βενιζέλου 188 στο Κερατσίνι. Δραστηριοποιείται στον χώρο των ειδών χαρτοπωλείου, αναλώσιμων υλικών Η/Υ και προϊόντων σύγχρονου γραφείου. Διαθέτει πλούσια συλλογή λογοτεχνικών - εκπαιδευτικών - επιστημονικών - σχολικών βιβλίων.

Βασικός στόχος της εταιρείας μας είναι να βελτιώνουμε, να ισχυροποιούμε και διαιωνίζουμε τις επαγγελματικές μας σχέσεις, καθώς και την εικόνα της εταιρείας μας στην συνείδηση των σενεργατών μας. Όλη μας η προσοχή επικεντρώνεται στην συνεχή βελτίωση παροχών εξυπηρέτησης, ενημέρωσης και υποστήριξης των προϊόντων μας και στην ποιότητα αυτών. Για καλύτερη επίτευξη των στόχων μας η εταιρεία μας είναι ενεργό μέλος του δικτύου βιβλιοχαρτοπωλείων "ΒΙΒΛΙΟΣΥΝ" με εισαγωγές, διανομές και αποκλειστικές αντιπροσωπεύσεις αυρωπαϊκών οίκων (Office Point - Centrum - Apsara). 

Στα πλαίσια μια καλύτερης συνεργασίας εκδίδουμε τον νέο εικονογραφημένο κατάλογο μας ο οποίος προσφέρει μια ανασυγκροτημένη παρουσίασγ όλων των προϊόντων που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

Η εταιρεία μας μέσα από την καταγραφή της εξελισσόμενης πορείας θέλει να ευχαριστήσει όλους τους πελάτες και συνεργάτες που με την εμπιστοσύνη τους στηρίζουν την προσπάθεια μας και είναι συνέχεια κοντά μας.


Εκτυπώσιμη μορφή