Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Δευτέρα, 15-07-2024 I  

 
ΝΙΚΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Η Επιχείρηση

 

Το http://fantasea.gr/ είναι το Νο.1* e-shop εξοπλισμού θαλάσσης, έχοντας εξυπηρετήσει από την ίδρυσή του (Μάϊος 2009) μέχρι σήμερα χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες. Η ικανοποίηση πελάτη φθάνει το ποσοστό ρεκόρ 98%!

Στα παραπάνω έχει συμβάλει η στελέχωση της επιχείρησής μας από άτομα με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στο χώρο της θάλασσας.

Διαθέτουμε χιλιάδες προϊόντα για αυτόνομη κατάδυση, υποβρύχιο ψάρεμα, ψάρεμα επιφανείας, ιστιοπλοϊα, surf, jetski, κανό, καγιάκ, kitesurf, κολύμβηση και σκάφος. Και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Είμαστε από τα ελάχιστα ηλεκτρονικά καταστήματα καταγεγραμμένα στο Μητρώο Πωλήσεων από Απόσταση του υπουργείου Ανάπτυξης (569/11).

Επίσης έχουμε λάβει σήμα αξιοπιστίας TrustMark από το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και σφραγίδα πιστοποίησης Site Verified Clean TrustMark Seal. 

Παρέχουμε ασφάλεια στις συναλλαγές με πιστωτική κάρτα, κάνοντας χρήση του κρυπτογραφημένου σύστηματος ασφαλείας DeltaPay της ALPHA Bank, επίσης υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με αντικαταβολή με επώνυμο συνεργαζόμενο δίκτυο courier (ΕΛΤΑ courier & ΓΕΝΙΚΗ Ταχυδρομική).

Διαθέτουμε φυσικό κατάστημα στον Πειραιά στην οδό Πυθαγόρα 16, για να δείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν από κοντά. Άμεσα διαθέσιμα είναι άνω του 80% των προϊόντων στην αποθήκη μας.

Παρέχουμε μοναδικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης...

Επίσης μπορούμε να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία υπεύθυνα στα τηλέφωνα 2104171171 ή στο 6992600600 τις περισσότερες ώρες της ημέρας!

ΟΛΑ τα προϊόντα μας συνοδεύονται από επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας.


Εκτυπώσιμη μορφή