Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Σάββατο, 20-04-2024 I  

 
CAVA HALARI ΕΠΕ

Η Επιχείρηση

 

Η Cava Halari είναι η  παλαιότερη και  ταυτόχρονα  η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία του είδους της στην Ελλάδα. Τα 4 καταστήματά μας - στον Πειραιά, την Αθήνα και τη Γλυφάδα έχουν κάθε κρασί και  ποτό που παράγεται ή εισάγεται στην Ελλάδα .

Στα καταστήματα μας μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία από περισσότερα από 1300 ετικέτες κρασιού , αποθηκευμένα υπό τις ιδανικές συνθήκες . Τα κελάρια μας φιλοξενούν  και ένα μεγάλο αριθμό παλαιών εσοδειών των πιο διάσημων ελληνικών κρασιών που δεν είναι στην αγορά πια.

Εισάγουμε αποκλειστικά κρασιά από παραγωγούς υψηλής ποιότητας ( π.χ. Louis Latour ) και premium ποτά από όλο τον κόσμο . Μερικά από τα πιο σπάνια και συλλεκτικά malt ουίσκι προσθέτουν χάρη στα ράφια των καταστημάτων μας . Πολυάριθμα premium  αποστάγματα και μπύρες είναι προσεκτικά επιλεγμένα για κάθε περίσταση . Την ίδια στιγμή , πολλές μάρκες αξεσουάρ κρασιού ( Italesse , Riedel και Spiegelau , Atelier du vin , κλπ. ) υπόσχονται να μεγιστοποιήσουν την απόλαυση του κρασιού ή του ποτού σας !

Μια μεγάλη ποικιλία από λιχουδιές, όπως χαβιάρι, αυγοτάραχο και πολλά παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα, μπορούν επίσης να συνοδεύσουν το κρασί ή το ποτό σας. Και για τους λάτρεις των πούρων, οι υγραντήρες μας προσφέρουν μια ενδιαφέρουσα επιλογή από κουβανέζικα πούρα ή πουράκια.

 


Εκτυπώσιμη μορφή