Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ I ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΕΡΙΑΣ I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Πέμπτη, 20-06-2024 I  

 
ANTIPOLLUTION A.N.E

Η Επιχείρηση

 

 

Η Antipollution είναι η κορυφαία ελληνική εταιρεία στο χώρο της διαχείρισης αποβλήτων ναυτιλίας, όσον αφορά στα στερεά απόβλητα πλοίων. Η εταιρεία μας, σήμερα, παρέχει τις υπηρεσίες της σε 24ωρη βάση, στα περισσότερα μεγάλα Ελληνικά λιμάνια.

Η εταιρεία ιδρύθηκε - με τη σημερινή της μορφή - από τους απογόνους των πρώτων ανθρώπων που διαχειριζόντουσαν την παραλαβή των αποβλήτων από τα πλοία στο λιμάνι του Πειραιά, στη δεκαετία του 1940. Από τότε, ακολουθούμε μια σταθερά ανοδική πορεία, αποκτώντας τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό αλλά και με την επέκταση μας στα περισσότερα Ελληνικά λιμάνια. Ωστόσο, τα ισχυρά πλεονεκτήματα της Antipollution είναι η εμπειρία που αποκτήθηκε κατά τις τελευταίες δεκαετίες αλλά και η βαθιά γνώση των περιβαλλοντικών και ναυτιλιακών κανονισμών.

Καταβάλλοντας συνεχή προσπάθεια για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας, η εταιρεία, ως ενεργό μέλος της Euroshore - του συλλόγου των λιμενικών εγκαταστάσεων υποδοχής στην Ευρώπη και πέραν αυτής - επιδιώκει να μεταφέρει την εμπειρία της ως μέλος αυτού στην ελληνική αγορά. Ακολουθώντας πιστά τις νέες πρακτικές που εφαρμόζονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και υπαγορεύονται από τη διεθνή συνθήκη Marpol 73/78, η Antipollution αντιλαμβάνεται πλήρως την σημασία που οφείλει να αποδίδεται στην ανακύκλωση, αξιοποίηση και εναλλακτική διαχείριση των αποβλήτων στις μέρες μας .

Αυτός είναι ο κόσμος της Antipollution . Ένας κόσμος που αντλεί από την εμπειρία του χθες και την τεχνογνωσία του σήμερα, προκειμένου να δημιουργήσει ελπίδα για τον κόσμο του αύριο. Έναν καθαρότερο κόσμο, που στηρίζεται στην επιστημονική έρευνα και τη σκληρή δουλειά, ώστε να ικανοποιείται η κάθε ατομική αλλά και κοινωνική ανάγκη. Φιλοδοξία μας είναι η μείωση της περιβαλλοντικής ρύπανσης με στόχο  τα «μηδενικά απόβλητα» και ένα καθαρότερο αύριο.


Εκτυπώσιμη μορφή