Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Πέμπτη, 20-06-2024 I  

 
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ

Η Επιχείρηση

 

 

Η επιχείρηση Δημητριάδης Δημήτριος ιδρύθηκε το 2004 στον Πειραιά.

Οι δραστηριότητες της εταιρίας είναι εμπορικές και τεχνικές οι οποίες λαμβάνουν χώρα στη ναυτιλία και στη βιομηχανία σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό. 

Τα προσόντα μας:

  • Η γνώση σε παραδοσιακές τεχνικές στη ναυτιλία (π.χ Αμματίσεις συρματοσχοίνων,Γερμανική-standard-Aυστριακή-Μακροματισιά κ.τ.λ).50 χρόνια εμπειρίας μας επιτρέπουν να επιλύουμε κάθε τεχνικό πρόβλημα αμμάτισης συρματοσχοίνου.
  • Ο μοντέρνος μας εξοπλισμός όπως για παράδειγμα υδραυλίκη πρέσσα.
  • H παραγωγή μας σε χειροποίητες κατασκευές από συρματόσχοινα και σχοινιά από τις πιο απλές έως τις πιο εξειδικευμένες.(π.χ Σαμπάνια πλεκτά,ιμάντες απο συρμ/να,ατέρμωνας πλεκτός χωρίς άκρα,σαμπάνια πλεκτά combra, κάλτσες συρμάτινες, έλξη καλωδίων/συρματοσχοίνων, δύχτια φορτώσεως, μπαλόνια πλεκτά, μουστάκια πλεκτά, ιβελάι, ταπητα/πατάκια πλεκτα σχοίνινα. 
  •  Η εμπορική μας δραστηριότητα στον τομέα των ναυτιλιακών ειδών.
  • Tα προϊόντα μας και οι κατασκευές μας από συρματόσχοινα και σχοινιά είναι επίσης αναγνωρισμένα σήμερα για την υψηλή τους ποιότητα παγκοσμίως. Έχουν ελεγχθεί και δοκιμαστεί από τον έλεγχο BVQI CERTIFICATE ISO 9001:2000 BY.
  • Η επιχειρησή μας 1η φορά στην Ελλάδα εφέυρεσαι κατασκευή ιμάντα από συρμ/να αρ. ευρεσιτεχνίας 1005102.

Μοναδικό ανυψωτικό εργαλείο με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, από τα πιο απλά σαμπάνια συρμ/νου πλεκτά -πρεσσαριστά και με μεγάλη ευλυγισία κατά τη χρήση του. 

Oι σκέψεις και οι προβληματισμοί των πελατών μας ειναι για μας το ερέθισμα να ψάχνουμε και να ανακαλύπτουμε διαρκώς τις πιο εφευρετικές λύσεις.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι γιατί καταφέρνουμε να δίνουμε πάντα τις καλύτερες λύσεις αλλά και στις καλύτερες τιμές.


Εκτυπώσιμη μορφή