Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Κυριακή, 21-07-2024 I  

 
FLUIDRA ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛ

Η Επιχείρηση

 

Στην Ελλαδα η FLUIDRA HELLAS ξεκίνησε το 2005 ως ASTRALPOOL HELLAS κυρίως στον τομέα της πισίνας και πολύ γρήγορα εδραίωσε την θέση της ως ηγέτης και σημείο αναφοράς του κλάδου αλλά και προχώρησε πολύ γρήγορα σε νέους τομείς όπως το wellness, τα aquaparks, τα aquariums και τελευταια στον ενεργειακό τομέα και τα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας και  προστασίας του περιβάλλοντος.

Η Fluidra είναι ένας πολυεθνικός όμιλος εισηγμένος  στο Ισπανικό Χρηματιστήριο, αφιερωμένος στην ανάπτυξη εφαρμογών για την ορθολογική χρήση του νερού. Η εταιρεία ειδικεύεται σε λύσεις για την συντήρηση, την διαχείριση, την επεξεργασία και την απόλαυση του υδάτινου στοιχείου.                                                                                             

Η Fluidra δραστηριοποιείται σε 41 χώρες με περίπου 150 υποκαταστήματα και έχει διάφορα κέντρα παραγωγής εκγκατεστημένα στις κυριότερες αγορές. Τα προιόντα της Fluidra διανέμονται σε περισσότερες απο 170 χώρες μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου συνεργατών. Ο όμιλος απασχολεί περισσότερους απο 3.700 εργαζόμενους.                                       

Ο σεβασμός στο νερό και η λογική χρήση του είναι οι δυο βασικές αρχές  της φιλοσοφίας του ομίλου. Οι εταιρείες οι οποίες αποτελούν την Fluidra, κάποιες απο τις οποίες με 40 χρόνια εμπειρίας, έχουν αναπτυχθεί με βάση αυτό το όραμα με εξειδικευση σε τέσσερεις τομείς :της διανομής του νερού, της άρδευσης και της πισίνας / wellness.


Εκτυπώσιμη μορφή