Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Πέμπτη, 20-06-2024 I  

 
BIGSOLAR Α.Ε.

Η Επιχείρηση

 

 

Η BIGSOLAR Α.Ε. δραστηριοποιείται, κυρίως, στους τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της Ενεργειακής Εξοικονόμησης. Είναι ο μεγαλύτερος διανομέας εξοπλισμού φωτοβολταϊκών συστημάτων στην Ελλάδα. Ο τζίρος της το 2012 έφθασε τα 97 εκατ. ευρώ και τα κέρδη της τα 13 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, στα έργα της BIGSOLAR ανήκει και η μεγαλύτερη εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος σε βιομηχανική στέγη στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στη στέγη της ΜΠΗΤΡΟΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ στον Ασπρόπυργο, ισχύος 2 ΜW. Έργα ανάλογης ισχύος έχουν υλοποιηθεί σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας για λογαριασμό της ΜΠΗΤΡΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ: στη Σίνδο Θεσσαλονίκης (2 MW), στη Σπάρτη (2MW), στην Άσσηρο Θεσσαλονίκης (1,5MW) και στην Τρίπολη (1,3MW).

Το μοντέλο που την ανέδειξε ηγέτιδα δύναμη στο χονδρεμπόριο εξοπλισμού φωτοβολταϊκών συστημάτων επεκτείνει η BIGSOLAR και στην αγορά των συστημάτων θέρμανσης/ψύξης κι εξοικονόμησης ενέργειας. Συγκεκριμένα, επιπλέον των φωτοβολταϊκών πλαισίων και αντιστροφέων στο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της εταιρείας εντάσσονται λαμπτήρες φωτισμού LED για κάθε χρήση (http://www.bigsolarled.com), αντλίες θερμότητας αέρος-νερού, κεντρικά συστήματα ψύξης/θέρμανσης, λέβητες φυσικού αερίου, ηλιοθερμικά και υβριδικά φ/β συστήματα, καθώς και συστήματα αποθήκευσης ενέργειας.

Η BIGSOLAR απευθύνει πρόσκληση συνεργασίας στους επαγγελματίες του κλάδου, προσφέροντας, όπως πάντα, προϊόντα υψηλής αξιοπιστίας και εξαιρετικής σχέσης ποιότητας και τιμής καθιερωμένων παραγωγών, έγκαιρη παράδοση και υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και υποστήριξης πριν και μετά την πώληση.

 


Εκτυπώσιμη μορφή