Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Πέμπτη, 20-06-2024 I  

 
ΣΤΑΥΡΟΥΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Η Επιχείρηση

 

Η εταιρία Evan Home Collections είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε τη λειτουργία της με αντικείμενο γενικές ξυλουργικές εργασίες τον Απρίλιο του 1994.

Εμπνευστής της και σημερινός πρόεδρος είναι ο Ευριπίδης Αναστάσης. Ο Ευριπίδης Αναστάσης έδωσε το έναυσμα της ανάπτυξης με τη δημιουργία μιας εταιρίας με υψηλά πρότυπα έχοντας άρτια γνώση του αντικειμένου και δίνοντας μεγάλη έμφαση στις προσωπικές σχέσεις και στην εξυπηρέτηση των πελατών.  

Το 2003 ξεκίνησε η αναπτυξιακή πορεία της εταιρίας με στόχο την κάλυψη των απαιτήσεων της αγοράς για μείωση του κόστους παραγωγής διατηρώντας την υψηλή ποιότητα. Κατασκευάστηκε ένα σύγχρονο εργοστάσιο και καθιερώθηκε σαν αντικείμενο της εταιρίας η κατασκευή επίπλων κουζίνας, ντουλάπας υπνωδωματίου και εσωτερικής πόρτας. Παράλληλα δημιουργήθηκε ένας εκθεσιακός χώρος στην περιοχή του Κερατσινιού Πειραιά.  

Το 2005 εισέρχεται στην εταιρία ένα νέο μέλος, η Γλυκερία Αναστάση, κόρη του προέδρου, με σπουδές στη διακόσμηση εσωτερικού χώρου και στο σχεδιασμό επίπλων. Δημιουργεί ένα νέο τμήμα υποστήριξης πελατών προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις για το χώρο τους.  

Το 2009 παρά τις δυσμενείς συγκυρίες της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, η εταιρία μας επεκτείνει τον εκθεσιακό της χώρο και δημιουργεί μια νέα, υπερσύγχρονη έκθεση κουζίνας, ντουλάπας και εσωτερικής πόρτας.  

Το 2010 η Αθανασία Σταυρούλη, σύζυγος του προέδρου, δίνει νέα πνοή στα επενδυτικά σχέδια της εταιρίας με την εκκίνηση μιας νέας επαγγελματικής δραστηριότητας σε σχέση με αντικείμενα κλασικού και μοντέρνου στύλ. Περιλαμβάνει τον πρωτότυπο σχεδιασμό και την κατασκευή επίπλων και ειδών εσωτερικού χώρου συνάπτοντας συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό με στόχο να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα υψηλής ποιότητος. .Για το σκοπό αυτό δημιουργήθηκε ένας ακόμη νέος εκθεσιακός χώρος στο Κερατσίνι Πειραιά.

Το 2012 εισέρχεται στην εταιρία άλλο ένα μέλος της νέας γεννιάς η Νικολέτα Αναστάση, με σπουδές στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική Διοικητική στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση.  

Σήμερα, στη συγκυρία που όλοι βιώνουμε, σε μια εποχή που η ικανοποίηση των ιδιαιτέρων αναγκών των πελατών είναι το κλειδί για μια υγιή συνεργασία, η εταιρία προσαρμόζεται συνεχώς στις νέες συνθήκες της αγοράς κρατώντας τις υψηλές προδιαγραφές κατασκευής και υλικών.


Εκτυπώσιμη μορφή