Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Δευτέρα, 15-07-2024 I  

 
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΧΑΤΖΗΕΛΕΝΗ ΓΑΛΒΑΝΙΣΜΑ ΕΝ ΘΕΡΜΩ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΙΔΗΡΟΥ ΚΑΙ ΜΟΡΦΟΣΙΔΗΡΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΝ

Η Επιχείρηση

 

Πριν 35 χρόνια σε μια κοινωνία πολύ διαφορετική και με απαιτήσεις εντελώς διαφορετικές ο κ. Χρήστος Χατζηελένης δημιουργεί μια ιδιωτική επιχείρηση τα "Ελληνικά Γαλβανιστήρια"

Από εκείνη την στιγμή ξεκίνησε και ένα μεγάλο ταξίδι… Βαδίζοντας λοιπόν στον χρόνο, μέσα από έναν πολύ δύσκολο για την εποχή δρόμο, ξεπερνώντας πολλά εμπόδια και έχοντας πάντα ως κύριο μέλημα την όσο το δυνατόν καλύτερη μα προπάντων φιλικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της, των ανθρώπων δηλαδή που επέλεξαν να την στηρίξουν, να συνεργαστούν μαζί της! Φτάνουμε στις αρχές του 21ου αιώνα, σε μια εποχή και έναν κόσμο όπου η ανταγωνιστικότητα και οι απαιτήσεις για τα προϊόντα κ την ποιότητα τους είναι αρκετά υψηλές.

Σε αυτό το χρονικό σημείο λοιπόν σεβόμενοι όπως πάντα πρώτον τους πελάτες μας και μετά τον ίδιο μας τον εαυτό η εταιρεία πλέον "Ελληνικά Γαλβανιστηρια" επεκτείνεται, γίνεται πιο δυναμική, με ακόμα καλύτερο μα εξίσου φιλικό πρόσωπο και σε πλέον νέες, πολύ μεγαλύτερες εγκαταστάσεις, με τις πιο σύγχρονες και αυτοματοποιημένες μεθόδους γαλβανίσματος διεθνών προδιαγραφών (προμηθευτής μας στο σύστημα γαλβανίσματος είναι η κορυφαία εταιρεία στο είδος σε Η.Π.Α. και Μεγάλη Βρετανία) και σε συνδυασμό με την λειτουργία συστήματος διασφάλισης ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο  BS EN ISO 9001:2008. H εταιρεία μας λοιπόν διεκδικεί όλο και μεγαλύτερο μερίδιο σε αυτή την σκληρή κ ανταγωνιστική αγορά και παράλληλα μπορεί να σας εγγυηθεί με σιγουριά για την άριστη ποιότητα του γαλβανίσματος καθώς βέβαια και την γρήγορη παράδοση σε όλα τα προϊόντα.

Κλείνοντας σίγουρα θα μπορούσαμε να γράψουμε αρκετά καλά λόγια για την εταιρεία μας, επειδή όμως αυτό θα ταν πολύ εύκολο και σίγουρα όχι αξιόπιστο, γιαυτό τα αφήνουμε να τα συμπληρώσετε εσείς, μετά από μια πιθανή συνεργασία μας έχοντας πλέον αποκτήσει αυτά τα σχόλια, με την δική σας συμμέτοχη, ιδιαίτερη βαρύτητα, αξιοπιστία και σίγουρα μεγαλύτερη σημασία για εμάς.

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία.


Εκτυπώσιμη μορφή