Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Τετάρτη, 21-02-2024 I  

 
ΑΤΛΑΣ ΕΝΩΜΕΝΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ Θ. ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΗΣ - Α.ΒΕΡΤΟΠΟΥΛΟΣ - Κ.ΚΑΙΣΕΡΟΓΛΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝ

Η Επιχείρηση

 

Η ΑΤΛΑΣ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ Α.Ε., παρέχει ένα πλήρες δίκτυο υπηρεσιών υψηλού επιπέδου που οφείλεται τόσο στην πεπειραμένη διοίκηση, όσο και στην επιλογή του πλέον εξειδικευμένου και έμπειρου προσωπικού.

Αναπτυσσόμενες σε 20.000 τ.μ. (waterfront) μέτωπο θαλάσσης, οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν 1.000 τ.μ. καλυμμένης περιοχής. Οι εντυπωσιακές διαστάσεις του Ναυπηγείου μας. που ολοκληρώθηκαν το 2007 από την μεγαλύτερη κατασκευαστική εταιρεία της χώρας, σε συνδυασμό με το υπερσύγχρονο Ανυψωτικό Μηχάνημα 500 τόνων (Travel Lift), μας επιτρέπει να δεχόμαστε ένα μεγάλο φάσμα σκαφών από ιστιοπλοϊκά έως και μεγαλύτερα πολυτελή κότερα, μήκους μέχρι και 70 μέτρων.

Η μεγάλη μας παράδοση στο χώρο ναυπήγησης, συντήρησης και επισκευής σκαφών, η μακρόχρονη εμπειρία και η τεχνογνωσία στους νέους τρόπους δουλειάς, σε συνάρτηση με τις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις, αποτελούν εγγύηση για την ολοκλήρωση των ποικίλων ναυπηγοεπισκευαστικών εργασιών σας, στην υψηλότερη ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με το μέγιστο βαθμό ασφάλειας.

Οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν:

  • Ανυψωτικό μηχάνημα 500 τόνων (Travel Lift)
  • 24 φασκιές με δυνατότητα προσαρμογής ανάλογα με το μέγεθος και το ύψος του σκάφους
  • Νηοδόχο διαστάσεων 11,5 μέτρων πλάτους 50 μέτρων, μήκους και βάθους 6,5 μέτρων
  • 70 μέτρα αποβάθρα με δυνατότητα παροχής νερού και ηλεκτρικού ρεύματος
  • Στεγασμένο χώρο για σκάφη έως και 35 μέτρα
  • Γραφεία και μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και την ευχάριστη παραμονή σας στις εγκαταστάσεις μας. 

Οι εντυπωσιακές διαστάσεις του Ναυπηγείου μας. που ολοκληρώθηκαν το 2007 από την μεγαλύτερη κατασκευαστική εταιρεία της χώρας, σε συνδυασμό με το υπερσύγχρονο Ανυψωτικό Μηχάνημα 500 τόνων (Travel Lift), μας επιτρέπει να δεχόμαστε ένα μεγάλο φάσμα σκαφών από ιστιοπλοϊκά έως και μεγαλύτερα πολυτελή κότερα, μήκους μέχρι και 70 μέτρων.

 Η υψηλή εξειδίκευση του προσωπικού μας, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία στους νέους τρόπους δουλειάς και την πολύχρονη εμπειρία μας, μπορούν να ανταποκριθούν σε ποικίλες απαιτήσεις, όπως μηχανολογικές και ηλεκτρολογικές επισκευές και εγκαταστάσεις, επισκευή προπελών και ισοστάθμιση, αποτελεσματική αντιμετώπιση της όσμωσης και διάφορες τεχνικές προετοιμασίας και λείανσης επιφανειών.


Εκτυπώσιμη μορφή