Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Τετάρτη, 24-07-2024 I  

 
ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ - ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η Επιχείρηση

 

Η ιστορία μας ξεκινάει στις αρχές της άνοιξης του 1980, στην οδό Φιλελλήνων, τον Πειραιά, στο κέντρο της πιο συμπυκνωμένης κοινότητας πλοιοκτησίας και διαχείρισης πλοίων στον κόσμο. Οι Επιτραπέζιοι και φορητοί υπολογιστές ήταν ανύπαρκτοι σε εκείνες τις ημέρες. Τα υπερυψωμένα δάπεδα με αμέτρητα καλώδια, κλιματισμό και ηχομόνωση με διπλά τζάμια δωμάτια ήταν ο κανόνας.

Το όραμά μας τότε για τη ναυτιλιακή κοινότητα ήταν να αναπτυχθεί ειδικό λογισμικό ειδικού κλάδου που να προσφέρει "καθημερινή" υπηρεσία πληροφόρησης όπου θα παρέχεται σημαντική και έγκαιρη πληροφόρηση για τους πλοιοκτήτες και τους διαχειριστές . Δεδομένα από 120 πλοία που υποβάλλοντουσαν υπό επεξεργασία σε καθημερινή βάση, από 20 διαφορετικούς πελάτες. Ο καθένας απαιτώντας ουσιαστική και πολύ χρήσιμη πληροφόρηση με δική του μεθοδολογία, διαδικασία παρουσίασης και το δικό του όραμα για την υποβολή εκθέσεων. Για τα επόμενα πέντε περίπου χρόνια που δοκιμάστηκαμε υπό ακραίες πιέσεις και τις απαιτήσεις. Τα αποτελέσματα ήταν η δημιουργί μια ειδικής βιομηχανία ειδικού λογισμικού και υπηρεσιών που έχει δοκιμαστεί και αποδειχθεί στα άκρα, στο πραγματικό περιβάλλον της ναυτιλίας. ... 

30 χρόνια μετά, η Αστρολάβος Πληροφοριακά Συστήματα παραμένωντας πιστή στο αρχικό της όραμα και ώντας πλέον ώριμη, αποδείχθηκε έμπιστος σύμμαχος σε όλους τους πελάτες της και πλέον χειρίζεται με εμπιστοσύνη και ακεραιότητα μερικές από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες στον κόσμο.

Η ομάδα μας αποτελείται από ενθουσιώδης και δυναμική είναι επαγγελματίες με πολυετή ακαδημαϊκή και πρακτική εμπειρία στην ανάπτυξη εφαρμογών, την παράδοση και την εκτέλεση στο πλαίσιο του ναυτιλιακού κλάδου με on-χέρια εμπειρία. Astolavos αναλαμβάνει καθένα από τα καθήκοντά του ως μια κρίσιμη αποστολή, δίνοντας στους πελάτες μας τη βεβαιότητα ότι είμαστε πάντα εκεί όταν μας χρειάζονται.

Συλλογικά, έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας που εργάζονται με και σε ναυτιλιακές εταιρείες στον Πειραιά και στο εξωτερικό με τη δική του και των ανταγωνιστών μας εφαρμογές. Ως άτομα, έχουμε μοναδική - και συμπληρωματική - υποκριτικές προσεγγίσεις ως μία ισχυρή ομάδα με μια κοινή κατανόηση.


Εκτυπώσιμη μορφή