Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Πέμπτη, 20-06-2024 I  

 
ΤΡΟΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΩΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η Επιχείρηση

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Συνεργαζόμαστε με πολλές επώνυμες ελληνικές εταιρείες αλλά και εταιρείες του εξωτερικού για την προμήθεια των υλικών των πελατών μας, καλύπτοντας τόσο τη διαθεσιμότητα όσο και την ποικιλία των μηχανημάτων, εξαρτημάτων και ανταλλακτικών αυτών, πάντα μέσα στα χρονικά πλαίσια που έχει θέσει ο πελάτης και στις πιο συμφέρουσες τιμές, χωρίς να προβαίνουμε σε συμβιβασμούς ως προς την ποιότητά τους.

Η εταιρεία έχει συμμετάσχει σε διαγωνισμούς προμήθειας υλικών ή υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης εξοπλισμού που διακηρύσσουν δημόσιοι φορείς και κυρίως οι ένοπλες δυνάμεις (Πολεμικό Ναυτικό, Πολεμική Αεροπορία, Στρατός Ξηράς) και έχει κερδίσεις σε πολλούς από αυτούς.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ

Η Πολιτική της "ΤΡΟΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΠΕ" ως προς την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει προς τους πελάτες της συνοψίζεται στα εξής:

  1. Παροχή υλικών, μηχανημάτων και υπηρεσιών όπως ακριβώς επιθυμεί ο εκάστοτε πελάτης.
  2. Παροχή προς τους πελάτες εξειδικευμένης τεχνογνωσίας και εμπειρίας.
  3. Διατήρηση υψηλού επιπέδου αποδοτικότητας στη λειτουργία της.

Όλα τα στελέχη και οι εργαζόμενοι στην εταιρεία είναι υπεύθυνοι για την διασφάλιστη της δέσμευσης της εταιρείας ως προς την ποιότητα, και καταβάλλουν συνεχή προσπάθεια για την διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Ερευνώντας, προσδιορίζοντας και μελετώντας σε συνεχή βάση τις ανάγκες και προσδοκίες των εδραιωμένων πελατών μας, αλλά και των εν δυνάμει πελατών μας, τις λαμβάνουμε υπόψιν όταν ορίζουμε τις προδιαγραφές των υπηρεσιών μας και μεριμνάμε για την εκπλήρωσή τους με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή ικανοποίηση των πελατών μας.

Η διαρκής βελτίωση αποτελεί μόνιμη επιθυμία και δέσμευση της εταιρείας και ενισχύεται από τη συστηματική θέση και παρακολούθηση κατάλληλων αντικειμενικών σκοπών και μετρήσιμων στόχων.


Εκτυπώσιμη μορφή