Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Σάββατο, 15-06-2024 I  

 
Δ. ΚΑΙ Π. ΤΖΟΒΑΡΑΣ Ο.Ε. (9ΒΟΛΤΟ Ο.Ε.)

Η Επιχείρηση

 

Το 1998 ανοίξαμε το 1ο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα που εκτός από συνδέσεις και αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων, εξειδικεύτηκε στις software και hardware (level 4) επεμβάσεις των κινητών τηλεφώνων.

Upgrades, unlocking, software improvements ήταν έννοιες που καθιερώθηκαν για πρώτη φορά στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα.

Κύριο μέλημά μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη, η εκπλήρωση των αναγκών και επιθυμιών στην κινητή τηλεφωνία. Αλλαγή γλώσσας, αναβάθμιση software, ξεκλείδωμα συσκευής για να δουλεύει με κάρτες όλων των δικτύων, ολική επαναφορά κινητών από υγρασία, επιδιόρθωση σήματος χωρίς αλλαγή πλακέτας, λογότυπα, μελωδίες, αλλαγές στο φωτισμό, επεμβάσεις στο hardware και στο software των κινητών ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός.

Το 2001 ανοίξαμε το 2ο κατάστημα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και των καταστημάτων με τα οποία συνεργαζόμαστε.

Δεν γράφουμε αυτά για να σας πούμε ότι είμαστε οι καλύτεροι. Ο καθένας άλλωστε μπορεί να λέει για τον εαυτό του ότι θέλει. Γράφουμε αυτά για να σας πούμε ότι υπάρχουμε και είμαστε διαφορετικοί. Θέλουμε να μας συγκρίνετε. Στις τίμες, στην ποιότητα, στην εξυπηρέτηση και γενικότερα σε αυτό που προσφέρουμε. Σε αυτό που μάθαμε να κάνουμε με πάθος!

Δεν σας βλέπουμε σαν πελάτες αλλά σαν φίλους. Αυτός είναι ο λόγος που δίνουμε δωρεάν logos, ringtones, software, συμβουλές, free forum, εικονομηνύματα κτλ. Για όλα τα μέλη (γίνεστε δωρεάν) του 9volto community θα υπάρχουν ειδικές προσφορές ανα περιόδους όπως δωρεάν αναβαθμίσεις και επεμβάσεις σε κινητά, φωτισμοί, εκπτώσεις και ότι άλλο μπορούμε να δώσουμε στους φίλους.

Από εσάς αυτό που θέλουμε, είναι να μας πείτε... απόψεις, παρατηρήσεις, συστάσεις, απορίες και συμβουλές.

Ευχαριστούμε όλους αυτούς που μας στήριξαν στην μέχρι τώρα πορεία μας, αλλά και αυτούς που μας πολέμησαν και μας έκαναν πιο δυνατούς.

 


Εκτυπώσιμη μορφή