Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Τρίτη, 16-07-2024 I  

 
Ν. ΚΑΡΠΑΘΙΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Επιχείρηση

Η Ν.ΚΑΡΠΑΘΙΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1981.Ενεργοποιείται στο χώρο των κατασκευών 30 χρόνια με πρόεδρο τον Νικόλαο Καρπάθιο και εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς ως μια από τις κυρίαρχες εταιρείες του κλάδου. Διαθέτει έμπειρο τεχνικό προσωπικό, αρχιτέκτονες μηχανικούς, πολιτικούς μηχανικούς, μελετητές λοιπών ειδικοτήτων που εκπληρώνουν με επιτυχία την μελέτη, την επίβλεψη, την κατασκευή, την έκδοση οικοδομικής άδειας των έργων.Τους μηχανικούς μας τους πλαισιώνει το διοικητικό προσωπικό μας το οποίο συμβάλλει στην επίτευξη των καθημερινών μας δραστηριοτήτων. Η κατασκευή πραγματοποιείται από το έμπειρο εργοταξιακό προσωπικό μας με τη βοήθεια των ιδιόκτητων βαρέων μηχανημάτων, υπο την καθοδήγηση των επιβλέποντων μηχανικών.

Η εταιρεία  ειδικεύεται στην κατασκευή κτιρίων για βιομηχανική ή και αποθηκευτική χρήση.

Προσφέρει στους πελάτες της κτίρια υψηλών προδιαγραφών, έτοιμα για πλήρη χρήση από την πρώτη ημέρα παράδοσης. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής καθώς και η σύντομη και έγκαιρη παράδοση των κτιρίων στους χρήστες αποτελούν κυρίαρχο στόχο της εταιρείας μας.

Τα 1.000.000 m2 περίπου που έχουμε κατασκευάσει μέχρι σήμερα και οι ικανοποιημένοι πελάτες μας είναι τα καλύτερα διαπιστευτήρια μας.


Εκτυπώσιμη μορφή