Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Σάββατο, 20-04-2024 I  

 
Α. & Δ. ΣΚΑΡΜΕΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

Η Επιχείρηση

 

Η  εταιρεία μας ξεκίνησε την δραστηριότητα της  στο χώρο των εθνικών οδικών μεταφορών από τις αρχές της δεκαετίας του ’70, και τα επόμενα χρόνια επεκτάθηκε στο χώρο των διανομών και των αποθηκεύσεων. Η αξιοπιστία, ο επαγγελματισμός και η συνέπεια αποτέλεσαν τις βασικές αρχές που οδήγησαν στην καθιέρωση της εταιρείας μας και στην ανάπτυξη της.

Βασικός στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας άριστες υπηρεσίες. Η επίτευξη αυτού το στόχου βασίζεται στην συνεχή προσπάθεια για άριστη οργάνωση σε όλα τα επίπεδα, στην σωστή επιλογή προσωπικού και συνεργατών και στον εκσυγχρονισμό των οχημάτων μας.

Οι αδερφοί Σταύρος & Μιχάλης Σκαρμέας ξεκίνησαν να ασχολούνται με τις εθνικές οδικές μεταφορές από τις αρχές της δεκαετίας του ’70. Από τα μέσα της δεκαετίας του ’80 επεκτάθηκαν στο χώρο των διανομών. Το 1990 απέκτησαν ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο Αττικής. Οι εγκαταστάσεις αυτές έδωσαν και την ευκαιρία για επέκταση στον τομέα των αποθηκεύσεων και αποτελούν την έδρα της επιχείρησης έως σήμερα.


Εκτυπώσιμη μορφή