Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Σάββατο, 15-06-2024 I  

 
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΙ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η Επιχείρηση

 

Η εταιρεία μας με την επωνυμία ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΙ Μ.Ε.Π.Ε, ιδρύθηκε από τον αείμνηστο Μιλτιάδη Βαλσαμάκι ο οποίος ήταν ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες στον Πειραιά που ασχολήθηκε με την προμήθεια ανταλλακτικών και μηχανημάτων για την ναυτική βιομηχανία και όχι μόνο.

Από το 1954 η εταιρία μας έχει γίνει συνώνυμο της αξιοπιστίας, της εξυπηρέτησης και των πολύ ανταγωνιστικών τιμών. Το μεγάλο απόθεμα μηχανημάτων μας επιτρέπει να εξυπηρετούμε αμέσως όλες τις ανάγκες στους κυριότερους τομείς των εργασιών μας που είναι οι αναστροφείς μειωτήρες στροφών (ρεβέρσες), οι ηλεκτρογεννήτριες, τα ψυγεία θαλάσσης και λαδιού, κοχλιωτές αντλίες φορτίου, μικρά μηχανουργικά εργαλεία, υδρολίπαντα κουζινέτα καθώς και τα ανταλλακτικά μηχανών diesel.

Ύστερα από εξήντα χρόνια στο χώρο των μηχανημάτων και των ανταλλακτικών είμαστε περήφανοι για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας και για την αναγνώριση από τους ανταγωνιστές μας ως μια πολύ αξιόπιστη εταιρεία με ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το αντικείμενο της δουλείας τους.


Εκτυπώσιμη μορφή