Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Παρασκευή, 21-06-2024 I  

 
Β. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ - Μ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ Ο.Ε.

Η Επιχείρηση

 

Η εταιρεία μας «MEGA SERVICE» ιδρύθηκε και εδρεύει στο Κερατσίνι από το 1999. Με μεγάλη χαρά & ικανοποίηση σας αναφέρουμε πως παρά το μικρό σχετικά χρονικό διάστημα που έχουμε ιδρυθεί, η εταιρεία μας έχει καταφέρει να κερδίσει ένα πολύ μεγάλο μέρος του καταναλωτικού κοινού & επαγγελματίες ανταποκρινόμενη στις ανάγκες & απαιτήσεις της εποχής μας.

Η υπευθυνότητα, η συνέπεια, η συνεχής παρακολούθηση της εξέλιξης του τομέα μας & κυρίως η διατήρηση της προσωπικής επαφής με τους πελάτες μας είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά που μας έχουν βοηθήσει να αυξήσουμε κατακόρυφα το πελατολόγιο μας & να το διατηρήσουμε.

Αποφράξεις: Σε 30 λεπτά από την κλήση σας το έμπειρο προσωπικό μας βρίσκεται στον χώρο σας με τα πιο άρτια μηχανήματα για το πρόβλημα σας. Διαθέτουμε πιεστικά μηχανήματα (ΥΔΡΟΒΟΛΗ), που πλένουν τους σωλήνες και τους φέρνουν στην αρχική τους μορφή, ξηλώνοντας λίπη-ρίζες ώστε να αποφεύγονται τα συχνά βουλώματα. Αποφράξεις σε σιφώνια, τουαλέτες, νιπτήρες, νεροχύτες και σε ότι αφορά το αποχετευτικό δίκτυο χωρίς να υπάρξει η παραμικρή ζημιά στους σωλήνες σας.

Απολυμάνσεις - Μυοκτονίες : Η άνοιξη είναι η εποχή αναπαραγωγής των εντόμων που πέρα από την αισθητικά κακή εμφάνιση τους, αποτελούν στοιχεία μόλυνσης και είναι φορείς ασθενειών που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Έτσι λοιπόν για την εξάλειψη αυτών των φαινόμενων η εταιρεία μας αναλαμβάνει να σας απαλλάξει 100% από ενοχλητικά έντομα και τρωκτικά όλο τον χρόνο χρησιμοποιώντας φάρμακα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας, φάρμακα άοσμα και εντελώς ακίνδυνα για την δημόσια υγεία. Κατά την λήξη των εργασιών ψας παραδίδονται όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά που απαιτούνται από τον Ε.Φ.Ε.Τ.

Διαχειρήσεις πολυκατοικιών : Λόγω των σύγχρονων αναγκών και την έλλειψη χρόνου για την διαχείριση πολυκατοικιών από τους ιδιοκτήτες-ενοικιαστές, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την διαχείριση πολυκατοικιών με συνέπεια - υπευθυνότητα και πλήρη διαφάνεια. Η διαχείριση της πολυκατοικίας περιλαμβάνει τις παρακάτω υπηρεσίες: Έκδοση κοινοχρήστων Διανομή ειδοποιητηρίων και είσπραξη κοινοχρήστων Πληρωμές συνεργείων Πληρωμές λογαριασμών (Δ.Ε.Η - Ε.Υ.Δ.Α.Π- Κ.Α) Τήρηση βιβλίων εσόδων - εξόδων Συνεχή παρακολούθηση προβλημάτων ή αναγκών της πολυκατοικίας και διεκπεραίωση αυτών Προμήθεια πετρελαίου εντός ημέρα H εταιρία μας αναλαμβάνει επίσης ότι αφορά την φροντίδα του κτιρίου σας Υδραυλικές εργασίες : Πετραίλεο Συντηρηση και τοποθέτηση καυστήρων Ηλεκτρολογικές εργασίες Μελέτη εγκατάσταση και συντήρηση φυσικού αερίου Πυροσβεστήρες.


Εκτυπώσιμη μορφή