Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Σάββατο, 15-06-2024 I  

 
ΡΟΔΙΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Επιχείρηση

 

Η ΡΟΔΙΤΗΣ Α.Ε. είναι μία σύγχρονη κατασκευαστική και εμπορική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Αίγινα. Όντας επί σειρά ετών παρούσα στο χώρο των κατασκευών έχει να παρουσιάσει πλήθος έργων, διαθέτει ένα ευρύ πελατολόγιο και ως προέκταση των παραπάνω δεσμεύεται να θέσει στην υπηρεσία των εν δυνάμει πελατών της την τεχνογνωσία και την εμπειρεία των συντελεστών της.

Για την ΡΟΔΙΤΗΣ Α.Ε. η ποιότητα αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για την ανάπτυξή της. Όλες μας οι ενέργειες είναι επικεντρωμένες στην συστηματική παροχή προϊόντων και υπηρεσιών   που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Συνεργάτες

Η εταιρία μας θεμελιώνει τη δραστηριότητά της πάνω στην τεχνική κατάρτιση, την ικανότητα και την εργατικότητα των συνεργατών της. Δρώντας όχι μόνο ως εντολοδόχοι αλλά με γνώμονα τη βούληση του πελάτη και την αρτιότητα των έργων τους εφαρμόζουν τις πλέον σύγχρονες μεθόδους κατασκευής. Με όπλο τους τις γνώσεις και την εμπειρεία τους μελετούν κάθε ανάγκη των πελάτών μας, προτείνουν μεθόδους προσέγγισης και φυσικά δεσμεύονται να υλοποιήσουν τις προτάσεις τους ικανοποιώντας τις απαιτήσεις των έργων που αναλαμβάνουν.

Υλικά

Βάζοντας ψηλά τον πήχυ της ποιότητας, υλοποιούμε τις προσδοκίες των πελατών μας με υψηλό αίσθημα υπευθυνότητας και με γνώμονα την ασυμβίβαστη ποιότητα των έργων μας. Σε αυτή την πορεία μας επιλέγουμε ως συνοδοιπόρους μας ποιοτικά και αναγνωρισμένα υλικά.

Οι παρατηρήσεις σας, τυχόν σχόλιά σας, οι απορίες σας και η εκδήλωση του ενδιαφέροντός σας για μελλοντικά έργα που σκέφτεστε να υλοποιήσετε δε μας αφήνουν αδιάφορους. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Εκτυπώσιμη μορφή