Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Σάββατο, 15-06-2024 I  

 
ΣΤΕΦ. ΠΑΠΑΤΖΙΑΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ Φ

Η Επιχείρηση

 

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 1975 όταν ο κ. Στέφανος Παπατζιάλας αποφάσισε να αφοσιωθεί στο αντικείμενο του γευστικού του πόθου και να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τσάι και τον πολιτισμό του. Σκοπός του ήταν να κάνει ευρύτερα γνωστό στη χώρα μας το πιο διαδεδομένο ρόφημα στον κόσμο μετά το νερό, το τσάι. Με τα χρόνια και μετά από πολλές προσπάθειες η ατομική επιχείρηση μεγάλωσε και ανέπτυξε όλες τις δραστηριότητες ενός πραγματικού Οίκου Τσαγιού. 

Το 1991 ξεκίνησε και η λειτουργία του τεϊοπωλείου Madras με περισσότερα από 400 είδη τσαγιών, που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό, και μια επίσης πολύ μεγάλη ποικιλία σε σκεύη, που βοηθούν στη παρασκευή και στο σερβίρισμα του τσαγιού, όπως τσαγιέρες, κούπες, σουρωτήρια κλπ.

Τώρα πια εισάγουμε το τσάι μας σε μεγάλες συσκευασίες καθώς και σε μερίδες-σακουλάκια, απ’ όλες σχεδόν τις χώρες της γης, που το παράγουν. 

Επιμελούμαστε προσωπικά τα χαρμάνια μας για να ταιριάζουν με τις γευστικές προτιμήσεις των καταναλωτών που απευθυνόμαστε. Είναι μία ειδικότητα που ο κ. Παπατζιάλας απέκτησε στη μακρόχρονη πορεία του, ταξιδεύοντας στις χώρες παραγωγής, μαθητεύοντας και παίρνοντας οδηγίες από εξειδικευμένους στο τσάι δοκιμαστές καθώς και από τα μεγαλύτερα διεθνή Ινστιτούτα Ερεύνης Τσαγιού με τα οποία εξακολουθεί να συνεργάζεται. Σήμερα, τη γνώση και την εμπειρία του αυτή τη μοιράζεται, εκπαιδεύοντας και νεότερα μέλη της επιχείρησης.

Έτσι λοιπόν, με πρωταρχικό σκοπό να εξασφαλίσουμε την ποιότητα των προϊόντων μας, επιλέξαμε να τα συσκευάζουμε στις χώρες παραγωγής, γιατί εκεί υπάρχουν μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία και χρησιμοποιούμε. 

Τα προϊόντα μας διανέμονται, στην εσωτερική αγορά και διακρίνονται σε χονδρικές και λιανικές πωλήσεις, καθώς και στο εξωτερικό με εξαγωγές στις γειτονικές Βαλκανικές χώρες και στην Ευρώπη.

Τις δικές μας προτάσεις στο τσάι θα βρείτε στα προϊόντα που φέρουν τα κατοχυρωμένα εμπορικά μας ονόματα:

  • Madras ™, προϊόντα που ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητα και τις πολύ ανταγωνιστικές τιμές τους
  • Champion ™, μία συλλογή με τα πιο σπάνια και δυσεύρετα είδη τσαγιών, για τους εκλεκτικούς του είδους
  • Pop’s Cup ™, προϊόντα με σταθερή ποιότητα αλλά σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. 
  • Chinese Dragon ™, ποικιλία που περιλαμβάνει εκλεκτά είδη τσαγιού από όλες τις κατηγορίες με κύριο χαρακτηριστικό την προέλευση τους από τη Κίνα.
  • Tips & Buds ™, νέα συλλογή προϊόντων με προηγμένη αεροστεγή συσκευασία που προστατεύει τα πολύτιμα συστατικά, το άρωμα και τη γεύση, εξασφαλίζοντας την υγιεινή και τη φρεσκότητα.

Σε κάθε συσκευασία μας θα βρείτε πολλές πληροφορίες και κάτι παραπάνω από αυτά που γνωρίζατε για το τσάι μέχρι σήμερα.

Σας προσκαλούμε λοιπόν, να γνωρίσετε το τσάι, τις ποικιλίες, τις ποιότητες, τις ιδιότητες, τις γεύσεις, τον ιδιαίτερο τρόπο παρασκευής κάθε τύπου τσαγιού. Σίγουρο είναι ότι στη μεγάλη ποικιλία του Οίκου Τσαγιού Madras θα ανακαλύψετε αυτά που ταιριάζουν στις δικές σας γευστικές προτιμήσεις. Μια καινούρια εμπειρία που κάνει το τσάι “the cup that cheers”....


Εκτυπώσιμη μορφή