Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Δευτέρα, 27-05-2024 I  

 
ΙΜΠΕΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Επιχείρηση

 

Impetus Μηχανική Α.Τ.Ε.Ε. Η IMPETUS Μηχανική, ΑΤΕΕ είναι μια πολυ-κλαδική εταιρεία παροχής  υπηρεσιών στους τομείς της ανάπτυξης, του σχεδιασμού, της διοίκησης αλλά  και όλων των υπηρεσιών σχετικών με τα έργα υποδομής.

 

 Η Impetus είναι ένας όμιλος εταιρειών που αποτελείται από πολεοδόμους,  αρχιτέκτονες, μηχανικούς, ερευνητές και επιστήμονες που συνεργάζονται σε  διάφορα έργα και παράγουν καινοτομίες & εφαρμόζουν προηγμένες  τεχνολογίες σε διάφορους τομείς στην Διεθνή Κοινότητα. Η τεχνική ευελιξία,  η τεχνογνωσία, και η οργανωτική ευελιξία είναι τα καθοριστικά στοιχεία της  επιτυχημένης λειτουργίας της IMPETUS.

 

 Η χρησιμοποίηση σύγχρονων εξοπλισμών και επιστημονικών οργάνων στους  τομείς της μηχανικής και της παραγωγικής λειτουργίας, αυξάνουν την  απόδοση κόστους και την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε στους  πελάτες μας. Αισθανόμαστε σίγουροι για τα προϊόντα / υπηρεσίες που  προσφέρουμε στους τομείς της έρευνας και ανάπτυξης, των μεταφορών, του  περιβάλλοντος και την διαχείριση γης, των συστημάτων επικοινωνιών και  στην παροχή υπηρεσιών διαχείρισης και επιχειρηματικότητας.

 

 Συνεργαζόμενες Εταιρίες 

 H IMPETUS συνεργάζεται με αρκετές εταιρίες για την υλοποίηση διεθνών  μελετών Μηχανικού (Αρχιτεκτονικές, Στατικές, Ηλεκτρομηχανολογικές) στη  Λιβύη, στον Ομάν, στο Κατάρ, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, κλπ.

 


Εκτυπώσιμη μορφή